Тактичні рукавички Ironbull Commander A2 Khaki M (U34002)

Тактичні рукавички Ironbull Commander A2 Khaki M (U34002)

Продавець:Tech

4.7/5  ( 147 оцінок )

899

599

Є в наявності

2

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні захисні рукавички забезпечують максимальний захист рук у польових умовах. Щільна цільна термопластична гума на кісточках анатомічної форми поглинають ударні дії, зберігаючи загальну рухливість при високоенергійних діях. Забезпечують максимальний захист суглобів рук від пошкоджень. Ця особливість важлива для представників різних професій, пов'язаних із ризиком отримати травму рук. Тильна сторона долоні має посилення із синтетичної шкіри: даний матеріал забезпечує хорошу зносостійкість, зберігаючи при цьому хороші показники вентильованості, дихання та загального комфорту. Крім того, долоні мають накладки з демпферного матеріалу, що добре гасить ударні навантаження. Кінчики вказівного та великого пальця мають накладки з матеріалу, що дозволяє працювати із сенсорними пристроями (навігатори, смартфони, планшети) без знімання рукавичок (технологія Advanced SmartTouch Technology). Зовнішній бік рукавички має 4 отвори для вентиляції для кожного з пальців. Також рукавички обладнані петлями для підвіски на спорядженні користувача (за допомогою карабіна чи іншого кріплення).

Конструкція моделі в силу специфіки застосовуваних матеріалів передбачає хороші захисні властивості зі збереженням доброї свободи рухів та дій, дрібної моторики та високої тактильності – переважно завдяки використанню більш анатомічної (пристосованої до особливостей структури людської руки) жорсткого захисту.

Безпека та комфорт

Призначені для захисту шкіри, кісток і м'яких тканин рук від механічних пошкоджень: саден, ударів, порізів, опіків. Крім усього іншого, вони здатні забезпечити максимально надійний та зручний хват. Це дійсно зручні, комфортні та функціональні рукавички, які однаково добре підходять для виконання маніпуляцій з вогнепальною зброєю, електронними пристроями або будь-якої іншої утилітарної грубої роботи, яка потребує захисту рук. Це відмінний вибір рукавичок для жорстких експлуатаційних умов, перевірений та рекомендований багатьма користувачами.

Універсальність

Це універсальна модель, яка однаково добре підійде як для міського, так і для польового використання як цивільними, так і військовими людьми. Виріб не обтяжений елементами жорсткого захисту, при цьому він має без перебільшення достатнє співвідношення захисту та зручності, гнучкості, свободи рухів, максимальної рухливості та тактильності при збереженні максимального запасу міцності виробу.

Зручне регулювання

Регулювання по об'єму в області зап'ястя за допомогою липучки Velcro із застосуванням накладки із синтетичного термоеластопласту дозволяє забезпечити гарну посадку виробу, належний ступінь фіксації за збереження максимальної свободи рухів у цій галузі.

Прості у догляді

Виріб при своїй простоті конструкції традиційно відрізняється високою якістю виконання, простотою догляду (допускає прання в пральній машині) і гарним підсумковим функціоналом виробу. Рукавички відрізняються високою універсальністю і добре підходять для вирішення різних гам завдань, що виникають у тих чи інших умов, тому не дивно, що це найстаріша і найпопулярніша модель рукавичок компанії Ironbull. Рекомендуємо переконатися в цьому самому - досить просто придбати ці рукавички і гідно оцінити гамму функціональності і надійності, здавалося б, аскетичного, на перший погляд, виробу.

Використовуючи продукцію Ironbull, ви можете бути впевнені, що вибрали високоякісний виріб. Перед запуском у масове виробництво тестові екземпляри піддаються ретельній перевірці на міцність.

Таблиця розмірів (Розмір M)

Обхват долоні – 20 см

Довжина пальців – 21 см

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами