Черевики тактичні зимові Pancer Protection Cobra 925 Extreme Coyote 43

Черевики тактичні зимові Pancer Protection Cobra 925 Extreme Coyote 43

Продавець:Следопыт

3.7/5  ( 69 оцінок )

3 256

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Військові черевики КОБРА є гарним варіантом взуття, яке задовольнить потреби більшої частини покупців. Вона є пристосованою до польових умов, а форм-фактор напівчеревика дає перевагу тим, хто хоче замовити не чоботи, а інший вид весняно-осіннього взуття.

Взуття Skystep представлене у військовому магазині ВІК-ТЕЙЛОР моделями тактичного спрямування, що підходять для військових, туристів, спортсменів для щоденного носіння та виконання певних обов'язків. Варто віддати належне виробнику, що кожна пара черевиків максимально продумана та стильна, анатомічно правильно тримає стопу всередині та не вимагає багато доглядових засобів.

Відмінні риси моделі:

  1. Верхня оболонка виконана з натуральної шкіри нубук та кордури 1000D DuPont. Обидва матеріали мають водонепроникні властивості, за рахунок чого вам не страшні дощі, ні калюжі. Черевик добре тримає свою форму, і набуває обрисів стопи конкретного власника. У процесі бігу та ходьби він адаптується до потрібних положень, тому добре підходить для активної фізичної діяльності.
  2. Укріплені п'ята і шкарпетка формують жорсткий каркас і забезпечують захист там, де вона найбільше потрібна. Так суглоби пальців і гомілковостоп навіть при зіткненнях з твердими перешкодами не будуть травмовані.
  3. Піна PHYLON формує масив підошви, тим самим надаючи їй еластичність і міцність одночасно. Вона не є слизькою, тому ви завжди відчуватимете твердий ґрунт під ногами. До черевика підошва прикріплена клейовим способом, який не дає волозі проникнути усередину. Протектор має продуманий малюнок, допомагає очистити підошву від каміння та бруду.
  4. Устілка з ефектом пам'яті виготовлена ​​з піни EVA. Вона дозволить стопі прийняти зручне становище у будь-якій діяльності, незалежно від інтенсивності вашої активності.
  5. Шкіряні трекінгові черевики мають систему шнурівки, засновану на люверсах відкритого та закритого типів. Так можна значно скоротити час зашнурування.

Характеристики

Розмір
Сезон
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами