Глушник Novritsch SSX23 Modular Suppressor Gen2 Black

Глушник Novritsch SSX23 Modular Suppressor Gen2 Black

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

2 739

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольний глушник унікальної модульної конструкції від NOVRITSCH. Оригінально створений для пістолета SSX23, однак може встановлюватися на інші моделі страйкбольних приводів, в тому числі гвинтівки.

Нагадаємо, бренд NOVRITSCH відомий як виробник страйкбольних продуктів преміум-класу, переваважно снайперської спеціалізації. Модель SSX23 від цього бренду являє собою копію пістолету Hekler&Koch Mk.23 SOCOM, популярного серед спецпідрозділів усього світу; конкретно ця копія створена як максимально тиха вторинна зброя для снайпера (вона навіть не має Blow-back, із цих же міркувань).

Конкретно ж глушник Novritsch SSX23 Modular Suppressor Gen2 Black стандартно розрахований на праву різьбу 16 мм (саме така використовується у пістолеті SSX23). В той же час до комплекту входить адаптер, котрий дозволяє встановлювати виріб ще й на популярну ліву різьбу 14 мм. Це, зокрема, дозволяє використання зі страйкбольними гвинтівками сімейства M4 / M16.

Втім, головна конструктивна особливість цієї моделі полягає у модульній компоновці. Основна частина корпусу складається з трьох деталей, які можна встановлювати у різних форматах: всі три одразу, лише передню та задню частину або лише передню частину. При цьому для зняття і встановлення модулів не потрібно жодних додаткових інструментів. Таким чином, один і той же глушник можна використовувати у трьох варіантах довжини — що, у поєднанні зі згаданою вище універсальністю кріплення, дає надзвичайно широкі можливості по налаштуванню під особливості приводу та конкретної ситуації.

При всьому цьому глушник є не просто декоративним муляжем, а цілком функціональним аксесуаром для приводу. Він знижує гучність пострілу і надає звуку характерного забарвлення, максимально подібного до звучання справжньої бойової зброї з глушником. Для цього у конструкції використано “начинку” у вигляді набору дисків, виготовлених з акустичної піни — матеріалу, котрий використовується також на студіях звукозапису для поглинання сторонніх звуків та відлунь. Диски на початку глушника (якщо дивитися за напрямком польоту кулі) мають перемінний діаметр внутрішнього отвору — це збільшує робочу площу і сприяє ефективності. А ближче до кінця внутрішній діаметр збільшено; у поєднанні з великим вихідним отвором це знижує ймовірність того, що кулька при вильоті зачепить край глушника — навіть якщо в момент пострілу зброя рухалася.

Зовнішня оболонка глушника виготовлена з авіаційного алюмінію з чорним анодованим покриттям. Цей матеріал відрізняється надзвичайною міцністю і в той же час легкістю, завдяки чому виріб мінімально впливає на баланс зброї.

УВАГА: глушник не рекомендується використовувати на пістолетах Novritsch SSP1, оскільки це веде до нахилу ствола і створює ймовірність зброїв у роботі.

Характеристики:

Тип: глушник

Кріплення: різьба 16 мм CW, 14 мм CCW

Зовнішній діаметр: 36 мм

Довжина: 225 мм / 145 мм / 105 мм

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами