Глушник Novritsch Suppressor Black

Глушник Novritsch Suppressor Black

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

2 895

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольний глушник від Novritsch — австрійського бренду, створеного професійним снайпером та відомого як виробник страйкбольної зброї та спорядження преміум-класу.

За заявою виробника, ця модель створена не лише для того, щоб надавати приводу стильного та автентичного вигляду – вона також ефективно працює за оригінальним призначенням, знижуючи гучність вистрілу. Для цього у конструкції використано наповнювач з акустичної піні, яка використовується для поглинання звуку на професійних студіях звукозапису. Наповнювач складається з набору дисків; при цьому в першій половині глушника ці диски мають різний діаметр внутрішніх відчинок (з чередуванням “більший-менший” через один). Завдяки такій конструкції повітря, що вилітає зі ствола під час пострілу, ефективно розсіюється в порожнинах глушника. У другій половині всі диски мають однаковий внутрішній діаметр, досить великий; вихідний отвір також зроблено збільшеним. Все це гарантує, що кулька без перешкод залишити ствол, навіть якщо в момент вистрілу зброя рухалася.

Зовнішня оболочка виробу виготовлена ​​з авіаційного алюмінію з чорним оксидованим покриттям. Цей матеріал відрізняється невеликою вагою, завдяки чому встановлений глушник Novritsch Suppressor Black майже не впливає на загальний баланс приводу.

Глушник підходить для кріплення на будь-який привод, оснащений стандартною лівою (CCW) різьбою діаметром 14 мм. При цьому слід зазначити, що для монтажу на продукцію Novritsch із серії SSG (SSG10, SSG96, SSG24) знадобиться додатковий адаптер (а для останньої моделі — ще й гвинт-фіксатор для адаптера).

Характеристики:

Монтажне різьблення: 14 мм CCW

Діаметр: 40 мм

Довжина: 220 мм.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами