Тактичні штани UF PRO Striker ULT Pants мультикам 33/34 2000000085500

Тактичні штани UF PRO Striker ULT Pants мультикам 33/34 2000000085500

Розмір: 33-34

Продавець:Месник

4.9/5  ( 156 оцінок )

11 680

10 600

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель штанів Striker ULT Combat Pants створювалася безпосередньо для екстремально жаркого клімату, і в основному виготовлена ​​з тонкого та легкого ріп-стопу матеріалу.
В якості основного використовується рип-стоп тканина NYCO Extreme (57% нейлон, 43% бавовна), яка на 17% легша за звичайну NYCO, на 35% швидше сохне і в 10 більш паропроникна. У конструкції також застосовується матеріал Schoeller-dynamic, що формує поясну та сідничну зону, Cordura, для елементів поясу та захисту колін, тонка протимоскітна сітка, для вентиляційних клапанів та підкладки кишень, та тонка підкладка на колінах за технологією 37.5.
Двошарова конструкція поясу Waist/Flex System, яка швидко регулюється та адаптується під фізіологічні особливості користувача. Широке використання вентиляційних клапанів, передбачено дві пари клапанів, не рахуючи сітчасту підкладку кишень, а саме стегнові клапани та клапани по нижньому краю ззаду.
Вбудована тришарова система захисту колін. Можна використовувати як з наколінниками, так і без. Ширина колін регулюється, що дозволяє точно підігнати штани формою тіла.
До нижньої частини прикріплені гачки для черевиків.
Кишені для рук з вентиляційною сіткою та додаткова кишеня для ножа. Прихована кишеня. Великі бічні кишені із застібкою на гудзики, вбудовані еластичні петлі та ремінець по верхньому краю. Багатоцільова кишеня у верхній частині стегна з вентиляційними отворами, покритими москітною сіткою, а також бічна кишеня з вертикальним доступом.

Матеріал:
NyCo Extreme Ripstop: 57% Nylon, 43% Cotton
Schoeller-dynamic stretch material: 92% Polyamide, 8% Elasthan
CORDURA: 100%

Вага: 850 гр

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • NyCo Extreme Ripstop: 57% Nylon, 43% Cotton Schoeller-dynamic stretch material: 92% Polyamide, 8% Elasthan CORDURA: 100%
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами