Пояс РПС тактичний з MOLLE розгрузка для ЗСУ з кріпленнями на спину нейлон кордура UAKIT (100 - 120 см)

Оставить отзыв Код:  355745112

Пояс РПС тактичний з MOLLE розгрузка для ЗСУ з кріпленнями на спину нейлон кордура UAKIT (100 - 120 см)

Оставить отзыв Код:  355745112

Продавец:Fly&Buy

4.7/5  ( 372 оценок )

1 600

1 232

Нет в наличии

4

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Про виробника

UAkit — українська компанія, яка займається виготовленням елементів спорядження для військових, а також такмедів.  Аксесуари розроблені за рекомендаціями воєнних медиків і учасників бойових дій. Всі продукти пройшли успішні іспити у польових і бойових умовах.

Пояс РПС тактичний

Тактичний пояс (ремінно-плечова система) — елемент сучасного спорядження українського бійця. Він призначений для розподілення ваги елементів екіпірування та надання до них зручного доступу. Пояс українського виробництва відповідає вимогам і потребам воїнів, бо вдосконалений і зроблений з урахуванням їх побажань.

Матеріали і характеристики

Основа поясу РПС тактичного — тканина кондура. Це повноцінний європейський аналог відомого матеріалу Cordura® з США. Повністю відповідаючи характеристикам оригіналу, цей міцний покращений нейлон відрізняється підвищеною зносостійкістю та значним експлуатаційним ресурсом.

Внутрішній шар жорсткої піни EVA забезпечує комфорт при носінні навіть при великих навантаженнях. Спінений етиленвінілацетат додає виробу м’якості. Водночас матеріал характеризується експлуатаційною стійкістю та довговічністю.

Пояс РПС виготовлений відповідно до стандарту системи кріплення MOLLE. Сучасний принцип полегшеної фіксації розвантажувального спорядження широко використовують провідні країни НАТО (в першу чергу — армії США та Великобританії). Мова йде про нейлонові стропи, нашиті на аксесуари, які і дають можливість зручно й швидко приєднувати їх до РПС.

Завдяки стандартизованим розмірам пояс тактичний РПС сумісний з будь-яким спорядженням відповідно до MOLLE: це підсумки для автоматних магазинів та патронів, кобури, підсумок для турнікета тощо.

Ми покращили конструкцію тактичного поясу РПС, збільшивши його ефективну площу. Вся довжина ременя (окрім хіба що фіксатора) відповідає стандарту MOLLE і придатна до кріплення відповідних аксесуарів. Простіше кажучи, на РПС нашого виробництва можна закріпити більше елементів екіпірування.

Фіксацію поясу забезпечує фастекс — система кріплення яка довела власну надійність та зручність. Елементи виготовлені з міцного пластику. Вони добре витримують навантаження, а за необхідності керувати ними можна однією рукою. Фастекс дозволяє швидко зняти або одягти пояс та захищає від помилкового розщеплення ременя.

Призначення та переваги

Тактичний пояс РПС від UAkit призначений для:

  • українських військових, котрим потрібно зручно та безпечно носити з собою багато спорядження і мати до нього вільний доступ;

  • мисливців, рибалок, туристів та інших людей, які активно користуються аксесуарами, зробленими за стандартами MOLLE;

  • волонтерів, які постачають спорядження захисникам України та зацікавлені у купівлі надійних і недорогих виробів.

Пояс тактичний РПС повністю виготовлений в Україні. Це дозволяє контролювати процес виробництва і гарантувати якість. Компанія розуміє, наскільки критично важлива надійність спорядження на полі бою. Тому приділяє якості максимум уваги.

Характеристика:

Виробник: Україна

Матеріал зовнішньої сторони: кордура

Прошарок - EVA піна

Застібка: пластиковий фастекс

Система кріплення: MOLLE з поясом на спину

Вага: 300г

Розмір: 100-120 см

Колір: зелений піксель

Характеристики

Гарантия
  • 14 дней
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами