Ізраїльский бандаж Ірландія 20 см на 24 см H&H Emergency Compression Dressing 265077

Ізраїльский бандаж Ірландія 20 см на 24 см H&H Emergency Compression Dressing 265077

Продавець:T.Point

3.8/5  ( 27 оцінок )

658

398

Є в наявності

18

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

- Спеціально розроблена пов'язка для великих ран та ушкоджень живота
- Еластичність бинтів: 150%
- Застібка-кліпса гарантує надійну фіксацію бандажу
- Швидко та легко одягається
- Високоабсорбуюча ранова пов'язка: 500 г/м²
- Зроблено у Європі
- Розмір: 20 см х 24 см

Ізраїльська пов'язка - та сама пов'язка, але інша назва
Замість терміну «невідкладна пов'язка для лікування тактичних травм» як синонімів використовуються терміни «невідкладна пов'язка», що використовуються у світі, або ще частіше «ізраїльська пов'язка». Позначення відноситься до походження пов'язки. Спеціальна пов'язка, що давить, була розроблена ізраїльським фельдшером на початку 1990-х років і тому також відома як «ізраїльська пов'язка».

використання бандажу
Спочатку на рану накладають стерильну пов'язку Emergency Bandage™. Потім на рану намотують перший шар бинтів, проводять через скобу аплікатора тиску, а потім бинтом натягують назад на місце рани. Туге натяг створює прямий тиск на ранову пов'язку або рану і зупиняє кровотечу. Таким чином, аплікатор діє як натискна подушка. Одночасно полегшує перев'язку, оскільки надійно фіксує ранову пов'язку та першу пов'язку. Наступні додаткові обмотки захищають ранову пов'язку та аплікатор від зовнішніх впливів.

Переваги Emergency Bandage™ / Ізраїльського бинту
Зокрема, у разі сильної кровотечі час має важливе значення. Чим раніше буде надано допомогу, тим вищі шанси потерпілого на виживання. Пов'язка для екстреної допомоги підходить як для непрофесіоналів, так парамедиків. Завдяки ергономічному дизайну і продуманій структурі, що поєднує в собі велику кількість функцій в одній пов'язці, пов'язку, що давить, можна накласти за кілька секунд і зафіксувати без будь-яких інструментів.

Аварійна пов'язка як джгут
У багатьох випадках пов'язка навіть дозволяє потерпілому самому накладати пов'язку, що давить. Його також можна використовувати як джгут для повного гемостазу однією рукою. Для цього обмотки обв'язки досить кілька разів скрутити. Однак використання джгута завжди пов'язане з певним ризиком для пацієнта і тому його слід розглядати лише в абсолютно екстрених ситуаціях. Однак завдяки швидкому та простому накладенню Emergency Bandage™ джгут зазвичай не потрібний.

Характеристики

Кількість предметів у наборі, шт.
Колір
  • Білий
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами