Ніж CJRB Maileah Large Black Blade Green (J1918L-BGN)

Оставить отзыв Код:  355989321

Ніж CJRB Maileah Large Black Blade Green (J1918L-BGN)

Оставить отзыв Код:  355989321

Продавец:SVM

4.8/5  ( 27 оценок )

3 102

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Детальний опис товару Ніж CJRB Maileah Large Black Blade Green (J1918L-BGN)

Виготовлення та гарантія

Ніж CJRB Maileah Large Black Blade Green (J1918L-BGN) виготовлений в Китаї компанією CJRB. Виробник надає гарантію на цей ніж тривалістю 3 місяці.

Дизайн та зручність використання

Модель Maileah Large Black Blade Green має чорне клинкове полотно та зелений рукоятку, що надає ножу стильний та сучасний вигляд. Розмір ножа забезпечує комфортне використання.

Якість та міцність

Ніж виготовлений з високоякісних матеріалів, що забезпечує йому довговічність та міцність. Клінок ножа має гостру заточку, яка дозволяє легко різати різні матеріали.

Користування та безпека

Ніж CJRB Maileah Large Black Blade Green (J1918L-BGN) дуже зручний у користуванні. Його рукоятка має ергономічну форму, що забезпечує надійний захват. Крім того, на ножі є засувка, яка допомагає уникнути випадкового відкриття.

Функціональність та універсальність

Ніж призначений для використання у різних ситуаціях - в походах, риболовлі, туризмі, кемпінгу та інших активних видах відпочинку. Він відмінно справляється зі своєю основною функцією - різанням.

Доставка та оплата

Доставка товару займає 2-5 днів. Оплату можна здійснити різними способами - готівкою при отриманні, електронним переказом чи за допомогою кредитної картки.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».