Ніж CJRB Scoria Black Blade (J1920-BBK)

Оставить отзыв Код:  355989390

Ніж CJRB Scoria Black Blade (J1920-BBK)

Оставить отзыв Код:  355989390

Продавец:SVM

4.4/5  ( 33 оценок )

4 625

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ніж CJRB Scoria Black Blade (J1920-BBK)

Опис товару

Ніж CJRB Scoria Black Blade є надійним інструментом відомого виробника CJRB з Китаю. Цей ніж є незамінним помічником для різних задач: розрізання, розтирання, чи використання в ситуаціях екстреної потреби.

Характеристики

Модель: Scoria Black Blade

Виробник: CJRB

Країна виробництва: Китай

Гарантія: 3 місяці

Дизайн ножа CJRB Scoria Black Blade вражає своєю естетикою та привабливістю. Чорне лезо ножа робить його стильним і сучасним.

Ніж CJRB Scoria Black Blade має високу якість виготовлення, завдяки китайській технології виробництва. Він стане незамінним помічником, який ви зможете використовувати безперервно протягом тривалого часу.

Завдяки досконалому замку леза, ви можете бути впевнені в безпеці використання ножа. Надійний замок утримує лезо в надійному положенні.

Ніж CJRB Scoria Black Blade є компактним і зручним у користуванні. Його розмір дозволяє зручно носити його з собою. Ви отримуєте потужний інструмент у компактному вигляді.

Замовляючи ніж CJRB Scoria Black Blade, ви отримуєте 3 місяці гарантії на цей продукт. Ми гарантуємо вам високу якість товару та його надійність.

Обробка та доставка товару проводиться протягом 2-5 днів після замовлення.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».