Тактичні Штани Pentagon Ranger Camo Green

Оставить отзыв Код:  356150904

Тактичні Штани Pentagon Ranger Camo Green

Оставить отзыв Код:  356150904

Размер: 48

Продавец:Active Service

5/5  ( 33 оценок )

2 788

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Комфортні повсякденні штани RANGER від відомого виробника тактичного спорядження PENTAGON, розроблені для активних видів спорту та різноманітних занять. Матеріал штанів – стрейчева тканина, яка тягнеться у дві сторони та не сковує Ваших рухів. Вони мають дві великі кишені у районі пояса, дві кишені по-боках штанин, які надійно закриваються на клапан та обладнані додатковими сховищами для невеликих інструментів, ручок, які закриваються на застібку. Спереду є дві невеликі кишені для гаджетів або ліхтарика, мультитула. Також на задній частині тактичних штанів є кишені, які прикриваються верхніми клапанами. Поясні лямки є достатньо широкими та міцними, що дозволяє використовувати широкі тактичні ремені та різноманітне поясне спорядження. Усі місця, на які спрямоване максимальне навантаження посилені подвійною тканиною ріп-стоп. Тактичні штани RANGER обладнані кишенями у яких можуть розміщуватися приховані наколінники. Це чудові штани для відвідування стрільбища чи прогулянок парком, виконання тактичних завдань. Усі вироби компанії PENTAGON активно використовуються туристами, альпіністами, військовими, екстремалами та людьми, які люблять активний відпочинок на природі.

Основні характеристики:

• Матеріал стрейчева тканина: 60% поліестер, 37% бавовна, 3% еластин;

• Замки YKK® замки;

• Ґудзики PRYM®.

Бажаєте купити тактичні штани RANGER в інтернет-магазині STRIKESHOP? Зробіть замовлення через кошик або зателефонуйте 098-343-24-41. Якщо Ви тільки визначаєтесь з вибором, то основні характеристики штанів RANGER допоможуть Вам в цьому. Крім опису та особливостей даної моделі на сайті Ви також знайдете фото моделі RANGER. Про переваги моделі RANGER, умови доставки та способах оплати наші менеджери завжди готові Вас проконсультувати.

 

Характеристики

Размер
Материал (состав)
  • Rip-Stop
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами