Ніж Kershaw Afterefect

Оставить отзыв Код:  356254563
Длина клинка, мм
  • 44

Ніж Kershaw Afterefect

Оставить отзыв Код:  356254563

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 270 оценок )

1 679

1 460

Есть в наличии

13

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Kershaw Aftereffect, розроблений Йенсом Ансом, є невеликим ножем для щоденного використання, ідеальним для носіння в кишені або як брелок. Незначні розміри дозволяють постійно тримати ніж під рукою та виконувати їм нескладні роботи у разі потреби.

Клинок виконаний із високоякісної нержавіючої сталі 8Cr13MoV з матовим покриттям, яке досягається шляхом струминної обробки сталі дрібними кульками.

Текстуровані накладки на рукоятку, виконані з армованого скловолокном нейлону, не просто надають інструменту привабливого зовнішнього вигляду, але й забезпечують надійний хват.

Витяг клинка відбувається за допомогою підпальцевої виїмки, а замок Liner Lock надійно фіксує його у відкритому положенні.

На спейсері, анодованому в синій колір, розміщено круглий отвір, за допомогою якого до ножа можна прикріпити темляк, ланцюжок або кільце для носіння інструменту як брелок.

Характеристики

Длина клинка, мм
  • 44
Общая длина, мм
  • 121
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».