Комплект наколінників COYOTE

Комплект наколінників COYOTE

Продавець:Ale OO

4.5/5  ( 417 оцінок )

640

320

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплект наколінників Future

Виготовлений з нейлону, дуже ергономічні наколінники. Захисні оболонки виготовлені з міцного пластику і забезпечують високий рівень захисту від травм суглобів. Завдяки їхньому специфічному конічній формі розподілу зусиль у момент удару гарантує підвищену амортизацію.

Раковини кріпляться заклепками, що робить цілий комплект дуже міцним. Наколінники мають еластичні ременя для перенесення пластмасових пряжків, що значно покращує їхнє використання. Ці пряжки також діють, як застібки для ременів у системі QD, що дозволяє легко вдягати і знімати підкладки, не змінюючи їх.

Виробництво не є балістичним захистом і не володіє будь-якими іншими захисними властивостями і не призначено для використання в захисних цілях, в тому числі під час проведення тактичних/війних ігор/ГАС.

Використання продукту для балістичної захисту і/ або інших захисних цілей, в тому числі під час тактичних/війних ігор/ПГС, являє собою використання продукту не за призначенням, і в цьому випадку покупець робить це виключно на свій страх і ризик.

Продавець не несе відповідальності за збитки, завдані товаром через використання товару, а також не несе відповідальності за будь - які можливі наслідки для здоров’я користувача (покупця) або майна, а сам товар не здійснює своєї угоди.

Продавець несе відповідальність перед споживачем за недоліки товару (у випадку виявлення таких недоліків) тільки в разі використання споживачем/користувачем товару лише за прямим призначенням, тобто, задля відмінних від захисних, у тому числі тактичних/воєнних ігор/ ПГС.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Для поліції,Для полювання,ЗСУ,Загальновійськової
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами