Черевики тактичні 42р. Чорні MIL-TEC TACTICAL ZIPPER YKK 42 BLACK (12822102-42)

Черевики тактичні 42р. Чорні MIL-TEC TACTICAL ZIPPER YKK 42 BLACK (12822102-42)

Розмір: 42

Продавець:MiltecTek

4.9/5  ( 318 оцінок )

3 200

Немає в наявності

9

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Верхня частина моделі TACTICAL BOOT M. YKK ZIPPER SCHWARZ виготовлена ​​зі 100% поліестеру, який володіє підвищеною стійкістю до дії погодних факторів: не боїться морозу, інтенсивного сонячного випромінювання, дощу. Шкіряні вставки – на основі 100% телячої шкіри. Верх у черевиках дуже м'який та гнучкий, не обмежує руху.

Гігієнічні устілки виготовлені з піні EVA - високоякісного, чудово ізольованого пінопласту, що зберігає ноги сухими та теплими. Вони перешкоджають появі запаху поту. За потреби устілки можна легко дістати і замінити.

Матеріал для підкладання берців MIL-TEC 12822102 - поліестер з утеплювачем Thinsulate. Останній складається з мікроскопічних волокон (поліолефін + поліефір), кожне з яких тонше за людську волосину у 70 разів. Нагадуючи пушинки натурального меху, Thinsulate надійно утримує тепло людини.

Ботинки тактичні мають гумову підошву - еластичну, пружну, стійку до зношування, з високим протектором. Хороше зчеплення з майже будь-якою поверхнею забезпечене. П'ятка і носок - посилені, що виключає удари на нозі і збільшує ступінь комфортності. Берці Black володіють високим м'яким язичком.

Компанія MIL-TEC постаралася зробити взуття максимально зручним. Шнурки: 100% поліестер. Шнурівка: 9-ямковий, швидкісна. Важливе перевага - наявність з боків вологостійкої молнии, що істотно прискорює процес одягання та зняття демісезонних берців з ноги. При розробці вироби були використані застібки від знаменитого японського бренду YKK. Молния оснащена додатковим фіксатором на липучці, який не допустить самовільного розкриття черевика.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами