Відгуки покупців про Дощовик пончо тактичний / військовий / плащ-накидка

2 відгуки

Код:  356554188

Залиште свій відгук про цей товар
  • Володимир Яйко
    Відгук від покупця. Продавець: TFORT

    Даний дощовик приїхала не правильних розмірів, а крім того він ще приїхав прорізаний, нажаль я це побачив вже в дома а не на пошті, продавець відмовляється повертати кошти або замінити на новий.

    Недоліки:
    Дощовик приїхав прорізаний і неправильних розмірів, даний товар не відповідає опису
    • Продавець TFORT

      Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Запевняємо Вас, що ми відправляємо товар в ідеальному та не пошкодженому стані, а також відправляючи товар замовнику, страхуємо товар, щоб в разі пошкодження відправлення була можливість стягнути вартість відправлення з компанії перевізника. Отримувач має право розпакувати товар та впевнитись в його цілісності або ж якості, а також в разі невідповідності товару кількісним, якісним та іншим характеристикам відмовитись від отримання товару та заповнити відповідні форми документів. Забираючи товар, Отримувач підтверджує, що він відповідає всім вимогам.

    • Продавець TFORT

      Згідно отриманих даних від транспортної компанії Нова Пошта відправлення було отримано замовником та жодних претензій на момент отримання не було пред'явлено. То ж на момент отримання товар відповідав всім вимогам отримувача.