ТОП ПРОДАЖІВ

Дальномір Vortex Viper HD 3000

Максимальна вимірювана відстань
  • 2743 м
Підвищення

Дальномір Vortex Viper HD 3000

Продавець:Racio

4.7/5  ( 51 оцінок )

27 200

25 900

Є в наявності

7

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Лазерний далекомір Viper HD 3000 - це надійний вимірювальний прилад з чудовою оптикою високої роздільної здатності, яка дозволяє швидко і точно наводитися на ціль на відстані до 2743 м.

Vortex Viper HD 3000 - мисливський лазерний далекомір з вражаючою дальністю до 2743 м, призначений для мисливців, далекобійників та людей, що шукають пристрій для точного вимірювання відстані. Viper HD 3000 має 4 режими вимірювання (Нормальний, Перший, Останній, ELR) та два методи вимірювання відстані (LOS, HCD), які дозволяють знімати кожен точний постріл на різних схилах.

Vortex Viper HD 3000 зберігає компактну та відносно легку конструкцію, важить всього 258 г, тому цей точний пристрій можна зручно носити на шиї або на поясі за допомогою пружинного затиску. Дальномір має алюмінієвий корпус з гумовою бронею, що захищає чутливу оптику від пошкоджень у разі падіння та забезпечує стабільне та зручне захоплення. Прилад має діоптрійне підстроювання правого окуляра і стандартне різьблення для встановлення на штатив. Використання штатива для стабілізації далекоміра збільшує можливості вимірювання дрібних об'єктів, особливо великих відстанях.

Дальномір водонепроникний і може використовуватися в складних умовах, завдяки герметичності конструкції, що перешкоджає попаданню всередину вологи, пилу та бруду.

Viper HD 3000 має кристально чисте зображення незалежно від умов освітлення, що обумовлено використанням оптичної системи HD Vortex, покритої багатошаровими покриттями XR Plus. На всі поверхні «повітря-скло» нанесено покриття антивідблиску, що забезпечує високу світлопропускну здатність і яскравість зображення навіть при слабкому освітленні. Оптика HD має виняткову роздільну здатність, ефективно знижує хроматичні аберації, забезпечує точну передачу кольору і різкість поля зору до краю, до краю.

Лінзи захищають від подряпин та бруду завдяки надтвердому стійкому до подряпин покриттю ArmourTek

Результати вимірювань виводяться на TOLED-дисплей з підвищеною світлопропускною здатністю, оптимізований для використання далекоміра в умовах низького освітлення. Контрастне червоне підсвічування відмінно підходить, коли ви хочете виміряти темну мету. Оптична система з 7-кратним збільшенням має широкі поля зору для комфортного спостереження і стеження за об'єктами, що рухаються.

До найбільших переваг приладу можна віднести величезну дальність понад 2700 м (максимальна дальність вимірювання для мети, що добре відбиває лазерний промінь) та безпрецедентну точність вимірювання в діапазоні 0,9 м. Лінза 25 мм має кутове поле кут огляду 6°, а мінімальну відстань вимірювання складає лише 5 метрів.

Параметри вимірювання Viper HD 3000:

Максимальна дальність вимірювання об'єктів, що добре відбивають лазерний промінь: 2743 м

Діапазон вимірювання об'єктів, що слабо відбивають лазерний промінь, наприклад, дерев, скель: 2103 м

Діапазон вимірювання об'єктів, що слабо відбивають лазерний промінь, наприклад оленів: 1829 м

У далекомірі використовується технологія кутової компенсації HCD (Horizontal Component Distance), яка дозволяє робити точні постріли на критичних відстанях. Також варто підкреслити, що Vortex VIPER HD 3000 має просте та інтуїтивно зрозуміле меню, на освоєння якого піде кілька хвилин. Для управління приладом використовуються лише 2 кнопки, тобто. перемикач вимірювання та кнопка, що активує меню далекоміра. Вимір виражається в 2 одиницях, тобто в метрах або ярдах.

Прилад живиться від батареї CR123, яка забезпечує до 4000 окремих вимірів. Заміна батареї проста і не вимагає інструментів завдяки використанню кришки, що зручно відкривається.

Коли рівень заряду батареї зменшується до 25%, на дисплеї з'являється повідомлення з нагадуванням про зміну джерела живлення. Користувач також може вибрати одне з 3 встановлених значень часу автоматичного відключення (15, 30 та 60 секунд) та 5 рівнів яскравості дисплея.

Vortex Viper HD 3000 пропонує наступні режими вимірювання:

ПЕРШИЙ - Обчислює відстань до мети переднього плану

НОРМАЛЬНИЙ – відображає відстань до фактичної точки прицілювання

ОСТАННІЙ - Відображає відстань до об'єкта на задньому плані

ELR - для вимірювання відстаней на найбільших відстанях

HCD - режим вимірювання дальності до мети, що знаходиться в одній площині з далекоміром

LOS - режим кутової компенсації взаємодії з балістичним обчислювачем.

Як користуватись функціями далекоміра?

НОРМАЛЬНИЙ – далекомір після включення встановлюється на заводі в НОРМАЛЬНИЙ режим. Це стандартний режим, призначений для більшості програм і забезпечує точний вимір віддалених об'єктів.

ПЕРШИЙ РЕЖИМ - режим, призначений для вимірювання більш дрібних цілей, таких як дичина перед стіною лісу, або об'єкти, що сильніше відображають світло.

ОСТАННІЙ РЕЖИМ - режим вимірювання на великій відстані, ідеально підходить для стеження за невеликою метою за групою великих об'єктів, наприклад дичину за деревами, камінням і т.д.

EXTENDED LASER RANGE (ELR - режим вимірювання зі збільшеною дальністю лазера) - дозволяє наводити на невеликі, дуже віддалені цілі, що менше відображають лазерний промінь. ELR рекомендується, коли НОРМАЛЬНИЙ режим не дозволяє провести правильний вимір. У режимі ELR час виміру більше. Для отримання точних показань рекомендується використовувати далекомір на штативі.

LOS (The Line by Sight) - спеціальний режим вимірювання, призначений для далекобійних стрільців, що стріляють на дистанції більше 457 метрів (500 ярдів) на місцевості з ухилом більше 15 градусів, з використанням таблиць, калькуляторів або балістичних додатків, що коригують падіння прицілу. снаряд. Вимірювання дальності в режимі LOS проводиться без балістичної виправлення на ухил місцевості. Більшість балістичних додатків та калькуляторів забезпечують незалежну корекцію ухилу для осадження снарядів і тому потребують вказівки фактичної відстані. При стрільбі на далекі дистанції пересіченою місцевістю режим LOS дозволяє розраховувати поправку на вітер снаряда з значно більшою точністю, ніж при використанні вимірювання HCD.

HCD- це основний режим, що використовується у стрільбі з лука. Вимірювання виражає фактичну відстань до мети, що у тій самій площині, як і стрілок. Відстань HCD, що відображається, коригується на кут зйомки і не вимагає додаткових коригувань з боку стрілка. Програми режиму HCD:

стрільба з гвинтівки по рівній поверхні на будь-яку відстань

стрілянина з гвинтівки на дистанції до 640 м (800 ярдів) на пологих схилах (менше 15 градусів)

стрілянина з гвинтівки на дальність 366 м (400 ярдів) на помірному ухилі (від 15 до 30 градусів)

пальба з лука

ТЕХНІЧНІ ДАНІ

Основна інформація

Кутове поле зору [°] 6

Лінійне поле зору на 1000 м [м] 104,6

Діапазон виміру [м] 2743

мін. діапазон вимірювання [м] 5

Відстань від очей [мм] 15,5

Масштаб [×] 7

габаритні розміри

Загальна довжина [мм] 107

Вага [г] 258

Діаметр об'єктива [мм] 25

Ширина [мм] 42

Загальна висота [мм] 79

Увімкнено

Компоненти комплекту далекоміра

батарея CR123,

шестигранний ключ на 2,5 мм,

липучка для кріплення,

кліп,

ремінець на зап'ястя,

кейс,

шийний ремінець

Характеристики

Мінімальна вимірювана відстань
  • 5 м
Максимальна вимірювана відстань
  • 2743 м
Підвищення
Діаметр об'єктива
  • 25 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами