ТОП ПРОДАЖІВ

Дальномір Vortex Crossfire 1400

1 відгук

Код:  356709363

Максимальна вимірювана відстань
  • 1280 м
Підвищення

Дальномір Vortex Crossfire 1400

1 відгук

Код:  356709363

Продавець:Racio

4.7/5  ( 51 оцінок )

20 200

12 900

Є в наявності

7

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Vortex Crossfire 1400 - лазерний далекомір з HD-оптикою для спортивних стрільців і мисливців, що дозволяє швидко і точно наводитися на ціль на відстані до 1280 м2.

Vortex Crossfire 1400 - лазерний далекомір з дальністю дії більше 1200 м, призначений для людей, яким потрібен прилад для точного вимірювання відстані. Crossfire 1400 має 3 режими виміру: НОРМАЛЬНИЙ, ПЕРШИЙ, ОСТАННІЙ і два методи виміру відстані (LOS, HCD), які дозволяють робити кожен точний постріл на місцевості з різними ухилами.

Vortex Crossfire 1400 має компактну та ультралегку конструкцію та важить всього 136 г, тому цей точний пристрій можна зручно носити на шиї або на талії за допомогою пружинного затиску. Корпус далекоміра виконаний з пластику з нековзною текстурою, що забезпечує надійне і зручне захоплення.

Дальномір водонепроникний і може використовуватися в складних умовах, завдяки герметичності конструкції, що перешкоджає попаданню всередину вологи, пилу та бруду.

Vortex Crossfire 1400 має кристально чисте зображення незалежно від умов освітлення, що обумовлено застосуванням оптичної системи HD Vortex, покритої багатошаровим XR-покриттям. На всі поверхні «повітря-скло» нанесено покриття антивідблиску, що забезпечує високу світлопропускну здатність і яскравість зображення навіть при слабкому освітленні. Оптика HD має виняткову роздільну здатність, ефективно знижує хроматичні аберації, забезпечує точну передачу кольору і різкість поля зору до краю, до краю.

Лінзи захищені від подряпин та бруду надтвердим покриттям ArmourTek.

Результати вимірювань виводяться на TOLED-дисплей з підвищеною світлопропускною здатністю, оптимізований для використання далекоміра в умовах низького освітлення. Контрастне червоне підсвічування відмінно підходить, коли ви хочете виміряти темну мету. Оптична система з 5-кратним збільшенням має широкі поля зору, що забезпечують комфортне спостереження і стеження за об'єктами, що рухаються.

До найбільших переваг приладу можна віднести величезну дальність понад 1280 м (максимальна дальність вимірювання для мети, що добре відображає лазерний промінь) і безпрецедентну точність в діапазоні 0,9 м. Об'єктив діаметром 21 мм має кутове поле зору 7°, а мінімальна відстань виміру всього 4,5 метри.

Параметри вимірювання Vortex Crossfire 1400:

Максимальна дальність вимірювання об'єктів, що добре відбивають лазерний промінь: 1280 м

Діапазон вимірювання об'єктів, що слабо відбивають лазерний промінь, наприклад, дерев, скель: 867 м

Діапазон вимірювання об'єктів, що слабо відбивають лазерний промінь, наприклад оленів: 686 м

У далекомірі використовується технологія кутової компенсації HCD (Horizontal Component Distance), яка дозволяє робити точні постріли на критичних відстанях. Також варто підкреслити, що Vortex Vortex Crossfire 1400 має просте та інтуїтивно зрозуміле меню, на освоєння якого йде кілька хвилин. Для управління приладом використовуються лише 2 кнопки, тобто. перемикач вимірювання та кнопка, що активує меню далекоміра. Вимір виражається в 2 одиницях, тобто в метрах або ярдах.

Прилад живиться від батареї CR2, яка забезпечує до 1000 окремих вимірів. Щоб продовжити термін служби батареї, далекомір автоматично вимикається через 20 секунд бездіяльності. Заміна батареї проста і не вимагає інструментів завдяки використанню кришки, що зручно відкривається.

Коли рівень заряду батареї зменшується до 25%, на дисплеї з'являється повідомлення з нагадуванням про зміну джерела живлення. Користувач може налаштувати рівень підсвічування, вибравши один із 5 рівнів яскравості.

Vortex Crossfire 1400 пропонує наступні режими вимірювання:

НОРМАЛЬНИЙ – відображає відстань до фактичної точки прицілювання

ПЕРШИЙ - Обчислює відстань до мети переднього плану

ОСТАННІЙ - Відображає відстань до об'єкта на задньому плані

HCD - режим вимірювання дальності до мети, що знаходиться в одній площині з далекоміром

LOS - режим кутової компенсації взаємодії з балістичним обчислювачем.

Як користуватись функціями далекоміра?

НОРМАЛЬНИЙ – далекомір після включення встановлюється на заводі в НОРМАЛЬНИЙ режим. Це стандартний режим, призначений для більшості програм і забезпечує точний вимір віддалених об'єктів.

ПЕРШИЙ РЕЖИМ - режим, призначений для вимірювання більш дрібних цілей, таких як дичина перед стіною лісу, або об'єкти, що сильніше відображають світло.

ОСТАННІЙ РЕЖИМ - режим вимірювання на великій відстані, ідеально підходить для стеження за невеликою метою за групою великих об'єктів, наприклад дичину за деревами, камінням і т.д.

LOS (The Line by Sight) - спеціальний режим вимірювання, призначений для далекобійних стрільців, що стріляють на дистанції більше 457 метрів (500 ярдів) на місцевості з ухилом більше 15 градусів, з використанням таблиць, калькуляторів або балістичних додатків, що коригують падіння прицілу. снаряд. Вимірювання дальності в режимі LOS проводиться без балістичної виправлення на ухил місцевості. Більшість баллістиських додатків та калькуляторів забезпечують незалежну корекцію ухилу для осадження снарядів і тому вимагають вказівки фактичної відстані. При стрільбі на далекі дистанції пересіченою місцевістю режим LOS дозволяє розраховувати поправку на вітер снаряда з значно більшою точністю, ніж при використанні вимірювання HCD.

HCD- це основний режим, що використовується у стрільбі з лука. Вимірювання виражає фактичну відстань до мети, що у тій самій площині, як і стрілок. Відстань HCD, що відображається, коригується на кут зйомки і не вимагає додаткових коригувань з боку стрілка. Програми режиму HCD:

стрільба з гвинтівки по рівній поверхні на будь-яку відстань

стрілянина з гвинтівки на дистанції до 640 м (800 ярдів) на пологих схилах (менше 15 градусів)

стрілянина з гвинтівки на дальність 366 м (400 ярдів) на помірному ухилі (від 15 до 30 градусів)

пальба з лука

ТЕХНІЧНІ ДАНІ

Основна інформація

Кутове поле зору [°] 7

Лінійне поле зору на 1000 м [м] 122,2

Діапазон виміру [м] 1280

мін. діапазон виміру [м] 4,5

Відстань від очей [мм] 16

Масштаб [×] 5

габаритні розміри

Загальна довжина [мм] 102

Діаметр об'єктива [мм] 21

Ширина [мм] 33

Загальна висота [мм] 73

Увімкнено

Компоненти комплекту далекоміра

батарея CR2,

липучка для кріплення,

ремінець на зап'ястя,

м'який футляр,

шийний ремінець,

серветка для чищення оптики

Характеристики

Мінімальна вимірювана відстань
  • 4.5 м
Максимальна вимірювана відстань
  • 1280 м
Підвищення
Діаметр об'єктива
  • 21 мм
Кут огляду, º
  • 7
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки