Ніж Boker Tirpitz-Damascus Wood (110192DAM)

Код:  357361707
Довжина клинка, мм
  • 99
Матеріал клинка
Вага з піхвами, г
  • 170

Ніж Boker Tirpitz-Damascus Wood (110192DAM)

Код:  357361707

Немає в наявності

29 699

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Boker Manufaktur Solingen - ножі найвищого класу! C 1869 го року і до цих пір виготовляються на фабриці Boker в місті Золінген, Німеччина.Клинки з дамаської сталі викувані вручну за традиційною технологією, якій вже понад 2000 років. Завдяки високому професіоналізму майстрів Böker на світ з'являються ножі, одного погляду на яких досить, щоб зрозуміти - це справжні витвори мистецтва!Лінійка ножів Tirpitz названа в честь лінкора Тірпітц - найбільшого з побудованих в Європі.80 років по тому, спеціально для компанії Boker норвезькі водолази дістали кілька фрагментів броні лінкора Тірпітц, затонулого в бухті Хокёйботн в Норвегії. Ці фрагменти легендарного корабля були ретельно відпресовані і стали матеріалом для дамаської сталі клинка ножа Tirpitz Damascus. Завдяки наявності різних сортів металу поверхня клинка має характерний малюнок. Головне достоїнство Дамаску - поєднання твердості і гнучкості.У більшості моделей рукоятка виготовлена ​​з високоякісного алюмінію, для більшої довговічності оброблена анодуванням, на ній розташована вставка з волоського горіха, який завдяки своїй міцності, використовувався для виготовлення прикладів німецьких рушниць. Також є лімітоване видання з повнорозмірними горіховими накладками.Цей ніж об'єднує історію, традиції та сучасні технології. До всього, він йде в комплекті з подарунковою дерев'яною коробкою і сертифікатом автентичності. Має серійний номер. Володіючи клинком з більш ніж 300 шарів сталі, він стане прикрасою будь-якої приватної колекції.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.5
Довжина клинка, мм
  • 99
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image