Тепловізійний приціл HIKMICRO by HIKVISION Panther PH35 LRF

Мінімальна кратність, х
  • 2
Максимальна кратність, х
  • 24.8

Тепловізійний приціл HIKMICRO by HIKVISION Panther PH35 LRF

Продавець:Pro Equipment

130 000

Гарантія. 10 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Якщо ви хочете підняти свої можливості на вищий рівень, мисливська термографія — ідеальне рішення для цього. Інфрачервоний оптичний приціл HIKMICRO Panther — це рішення нового покоління, які дадуть змогу вам із великою ефективністю вести полювання в абсолютній темряві. Вбудований лазерний далекомір, виняткова чутливість сенсора та чудові параметри дисплея забезпечать вам точність під час найвимогливіших пострілів, гарантуючи, що навіть у несприятливих погодних умовах ніщо не вислизне з вашої уваги. Прилад у розширеній версії з об'єктивом діаметром 35 мм.

Тепловізійний приціл HIKMICRO Panther PH35 LRF пропонує:

Неперевершений датчик із чутливістю <35 мК, що гарантує виняткову точність Ідеальне зображення навіть у дуже складних погодних умовах Комфортний для очей дисплей на основі сучасних OLED-діодів Плавне зображення завдяки безапертурній технології Удосконалена цифрова система шумозаглушення для чудової видимості Вбудований лазерний далекомір для швидкої оцінки відстані до цілі Оптичний зум і підтримка цифрового зуму з можливістю режиму PIP Міцний корпус зі сплаву Magnal гарантує механічну стійкість Висока ударостійкість, що дає змогу використовувати на великокаліберному зброї Водонепроникність і пилонепроникність IP67, що забезпечує надійність у суворих умовах Компактна форма з малою вагою для комфорту під час тривалих мисливських походів. Працює від популярної комірки 18650 з можливістю заряджання через порт USB-C. Можливість запису фільмів і світлин на вбудовану пам'ять обсягом 16 ГБ Надійне кріплення з популярною стандартною планкою Пікатінні

Компанія HIKVISION, що відповідає за виробництво тепловізійних прицілів HIKMICRO, використовує надзвичайно передові рішення у своїх конструкціях, щоб надати користувачеві максимально якісний досвід. Датчик, який використовується в серії Panther, з чутливістю менш ніж 35 мК гарантує неперевершену точність пристрою, що неабияк впливає на наші можливості розпізнавання цілей. Що важливо, тепловізійний приціл HIKMICRO Panther ідеально підходить для поганих погодних умов. Чи то снігопад, чи то густий туман, Panther дасть змогу вам точно визначити вашу ціль.

HIKMICRO Panther використовує сенсор із роздільною здатністю 384х288 пікселів, що вирізняється чудовою деталізацією. Високоякісний OLED-дисплей гарантує надзвичайно чітке зображення та високий комфорт для очей під час використання. На додаток до оптичного збільшення в 3,1 раза в розпорядженні користувача є допоміжний цифровий зум, що працює в діапазоні 2, 4 або 8 разів. Це дасть змогу нам отримати максимальне наближення 24,8×, що полегшить нам ідентифікацію віддаленої мети. Крім того, видошукач має можливість працювати в режимі «Картинка в картинці», що дає змогу зображати зображення з цифровим збільшенням у невеликому віконці на тлі повного огляду навколишнього оточення.

Порівнюючи з моделями-конкурентами, тепловізор «Пантера» вирізняється використовуваною безапертурною технологією, яка робить зображення ідеально гладким, що дає змогу комфортно супроводжувати ціль. Автоматична система поліпшення зображення ACG у поєднанні з передовим шумозаглушенням 3D DNR гарантує надзвичайно яскраві та прозорі зображення. Залежно від ваших уподобань ви можете встановити один із таких режимів: чорний гарячий, білий гарячий, червоний гарячий або ф'южн.

Мисливський тепловізор із далекоміром HIKMICRO Panther PH35 LRF

Тепловізор HIKMICRO Panther обладнаний вбудованим лазерним далекоміром, що дає змогу точно визначати відстань до цілі, що дасть прогнозувати падіння снаряда. У поєднанні з дальністю виявлення тепловізора 1800 м, що перевищує потреби мисливської стрільби, й оптичним збільшенням 3,1, підтримуваним 8-кратним зумом, це дає змогу вести точний постріл на дуже великих дистанціях. Модуль, вбудований у видошукач, дасть змогу нам зробити фото або відео, яке буде збережене на вбудованій карті пам'яті місткістю 16 ГБ. Пристрій також можна під'єднати за допомогою вбудованого модуля Wi-Fi.

Компактний корпус пристрою виготовлений із матеріалу Magnal, який являє собою легкий і міцний сплав алюмінію й магнію. У поєднанні зі стандартом герметичності IP67 це гарантує високу надійність пристрою незалежно від умов довкілля. Конструкція пристрою дає змогу йому витримувати вібрації, що виникають під час стрільби дуже сильними калібрами, як-от.375 H&H або 9,3x64. На корпусі є кнопки та ручка, які дають змогу легко й інтуїтивно керувати пристроєм. У загвинчуваному відсіку, видимим зверху, є одна комірка 18650, а порт USB-C на корпусі забезпечує швидке заряджання.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

  • Частота оновлення [Гц]: 50
  • Лінійне поле зору на 100 м [м]: 13,3 
  • Дальність [м]: 1800 
  • Внутрішня пам'ять: 16 ГБ 
  • Роздільна здатність сенсора (ширина × висота) [пкс]: 384 × 288 
  • Роздільна здатність екрана (Ш × В) [пкс]: 1024 × 768 
  • Розмір об'єктива [мм]: 35
  • Цифровий зум [×]: 2,4,8 
  • Оптичний зум [×]: 3,1 
  • Вес [г]: 518 

Виробник: HIKVISION, Китай.

Характеристики

Тип прицілу
Прицільна дальність, м
Живлення
Мінімальна кратність, х
  • 2
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами