Цифрова насадка нічного бачення Sytong HT-77 940 нм

Цифрова насадка нічного бачення Sytong HT-77 940 нм

Продавець:Pro Equipment

20 000

1

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цифрова шапка нічного бачення Sytong HT-77 у варіанті з вбудованим ілюмінатором, що генерує потік інфрачервоного світла в діапазоні 940 нм, вирізняється великою дальністю й ефективною підсвіткою цілі. У пристрої використовується висококласний CMOS-датчик SONY з підвищеною світлочутливістю (на 20% вище, ніж в аналогічних моделях конкурентів), що забезпечує комфортне спостереження на відстані до 300 метрів. Датчик Full HD останнього покоління від Sony робить зображення набагато чіткішим та детальнішим вдень і вночі. Використовуваний у приладі освітлювач із довжиною хвилі 940 нм ефективно освітлює цілі, зберігаючи повну невидимість світлового променя. Підвищена чутливість сенсора дає змогу вести спостереження й без ІЧ-освітлювача, що, звичайно ж, неабияк знижує ризик виявлення спостерігача.

Шапка нічного бачення Sytong HT-77 — цифровий прилад нічного бачення з інфрачервоною підсвіткою в діапазоні 940 нм

Безперечною перевагою OLED-дисплея є функція регулювання яскравості до 10% (від дуже темного до дуже яскравого). Прилад забезпечує денне спостереження в кольорі та в нічному режимі. Зручність використання забезпечується збільшеною ручкою фокусування збоку на кришці. 4-кратний оптичний зум можна збільшити до 3,5-кратного цифрового збільшення, створюючи зображення з 14-кратним цифровим зумом. Насадка Sytong HT-77 — це не тільки приціл або монокуляр нічного бачення. За допомогою відповідного перехідника прилад нічного бачення можна приєднати до оптичного прицілу (з окуляром діаметром до 47 мм). Пристрій має вбудований гіроскоп, що передає інформацію про вугілля нахилу, що робить кепку ідеальною для полювання в гірській місцевості.

Мисливський прилад нічного бачення Sytong — модель із великим збільшенням, ідеальна для середніх дистанцій.

Прилад нічного бачення Sytong HT-77 керується чотирма кнопками, розташованими у верхній частині корпусу. Зручне розташування в поєднанні з простим інтерфейсом дають змогу працювати з пристроєм навіть у повній темряві. Прилад нічного бачення живиться від знімного акумулятора 18650, який можна заряджати, не виймаючи з приладу через роз'єм USB-C. Вбудована розетка для заряджання дає змогу продовжити час роботи за допомогою зовнішнього блока живлення. Завдяки режиму очікування (готовність до роботи) Sytong HT-77 має не тільки збільшений час роботи (до 6 годин), але й швидкий запуск пристрою за ~ 1 секунду. Бічна планка Weaver використовується для кріплення інфрачервоного випромінювача.

Зрозуміло, виробник не забув і про функцію відеореєстратора, завдяки якій ми можемо записувати наше полювання як відео 1920 × 1080 FHD 30 fps або світлин із роздільною здатністю 2608 ×1944 5 мпкс. У пристрої використовується порт для карти пам'яті Micro SD/TF з можливістю підтримки носія максимальною місткістю 32 ГБ. Користувач також може передавати записані дані за допомогою протоколу Wi-Fi (WLAN). Попри легку та компактну конструкцію, Sytong HT-77 характеризується дивовижною стійкістю до віддачі — аж до 6000 Дж, завдяки чому приціл можна сміливо використовувати на мисливському збройові краї калібрів 9,3×62 і.375 H&H. Корпус кришки повністю захищений від атмосферних впливів за стандартом IPX6.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

  • Масштаб [×]: 4-14 
  • Роздільна здатність екрана (Ш × В) [пкс]: 1280 × 960 
  • Роздільна здатність записаного відео (ширина × висота) [px]: 1920 × 1080 / FullHD / 1080P / 30 кадрів на секунду 
  • Загальна довжина [мм]: 139 
  • Вага [г]: 336 
  • Ширина [мм]: 62
  • Загальна висота [мм]: 106 

Виробник: Sytong, Китай

Характеристики

Довжина хвилі, нм
  • 940
Вага
  • 336 г
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами