Цифровий приціл нічного бачення Sytong HT-60 LRF 940 нм

Цифровий приціл нічного бачення Sytong HT-60 LRF 940 нм

Продавець:Pro Equipment

34 999

1

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цифровий приціл нічного бачення Sytong HT-60 LRF 940nm являє собою компактний мисливський приціл, який можна використовувати для стрільби та спостереження як удень, так і вночі. Приціл обладнаний точним лазерним далекоміром, що дає вимірювати до 1000 м і 5 балістичними профілями, завдяки чому один приціл нічного бачення можна використовувати на кількох гвинтівках без потреби щоразу стріляти.

Приціл нічного бачення з 6,5-кратним оптичним збільшенням

У кепці використовується сенсор Sony CMOS і висококласний OLED-дисплей із військовою специфікацією, що гарантує високу роздільну здатність 1024 × 768 пікселів і чіткість зображення з гарантією безперебійної роботи навіть за низьких температур. Безперечною перевагою використовуваного OLED-дисплея є функція регулювання яскравості до 10% (від дуже темного до дуже яскравого). Прилад дає змогу вести спостереження в повноколірному (денному) або нічному режимі за підтримки інфрачервоного освітлювача з довжиною хвилі ІЧ-випромінювання 940 нм із 3-ступеневим регулюванням інтенсивності світла. Разом із прицілом ми отримуємо кріплення на планку Пікатінні, яке дає змогу встановлювати приціл на різні моделі зброї за допомогою цього монтажного інтерфейсу.

6,5-кратне оптичне збільшення можна подвоїти, щоб забезпечити 13-кратне цифрове збільшення. У прицілі використовується режим пам'яті 5 балістичних профілів, завдяки чому ПНВ можна використовувати на зброї різного калібру, без потреби повторної стрільби. Стрілок має на вибір 7 різновидів балістичних мереж із можливістю зміни кольору (доступно 2), а також можливість редагування елементів інтерфейсу, що відбиваються на екрані. Додатковий інтерфейс Пікатінні дає змогу встановити додатковий інфрачервоний випромінювач або інші аксесуари, необхідні для полювання. Завдяки такій функціональності приціл нічного бачення Sytong HT-60 є надзвичайно універсальним і функціональним мисливським прицілом.

Перевага нічного бачення Sytong HT-60 940 нм над конкурентами

Регульований інфрачервоний ІЧ-випромінювач із довжиною хвилі 940 нм у поєднанні з новітнім датчиком SONY CMOS з підвищеною світлочутливістю (на 20% вище, ніж в аналогічних моделях конкурентів) гарантує комфортне спостереження на відстані понад 200 метрів. Підвищена чутливість сенсора дає змогу вести спостереження й без ІЧ-освітлювача, що, звичайно ж, неабияк знижує ризик виявлення спостерігача.

Sytong HT-60 940 нм керується 5 кнопками, розташованими у верхній частині корпусу, завдяки чому видошукачем можна легко керувати навіть у повній темряві. Видошукач живиться від знімного акумулятора 18650, який можна заряджати, не знімаючи його з пристрою, через роз'єм USB-C. Вбудований порт також дає змогу продовжити час роботи за допомогою зовнішнього блока живлення. Завдяки режиму очікування (готовність до роботи) Sytong HT-60 має не тільки збільшений час роботи (до 8 годин), але й швидкий запуск пристрою за ~ 1 секунду.

Зрозуміло, виробник не забув і про функції відеореєстратора, завдяки якій ми можемо записувати наше полювання як відео 1920 × 1080 FHD 30 fps або світлин із роздільною здатністю 2608 ×1944 5 мпкс. У пристрої використовується порт для карти пам'яті Micro SD/TF з можливістю підтримки носія максимальною місткістю 32 ГБ. Користувач також може передавати записані дані за допомогою протоколу Wi-Fi (WLAN).

Попри легку та компактну конструкцію, приціл Sytong HT-60 940 нм (довжина всього 148 мм) має разючу стійкість до віддачі — аж до 6000 Дж, завдяки чому приціл можна сміливо використовувати на мисливському зброї з калібром 9,3×62 і 375 H&H калібрів.

Цифровий приціл нічного бачення з лазерним далекоміром

Цифровий приціл нічного бачення Sytong HT-60 LRF має вбудований лазерний далекомір, завдяки якому перед пострілом ми можемо точно виміряти відстань до цілі на відстані до 1000 м. Завдяки цій додатковій функції, компактний і зручний Sytong HT-60 LRF можна використовувати не тільки як прицільний мисливський і монокуляр нічного бачення для спостереження, але і як лазерний далекомір для вимірювання відстані.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

  • Діапазон [м]: 400 
  • Масштаб [×]: 6,5/13 
  • Роздільна здатність екрана (Ш × В) [пкс]: 1024 × 768 
  • Роздільна здатність записаного відео (ширина × висота) [px]: 1920 × 1080 / FullHD / 1080P / 30 кадрів на секунду 
  • Загальна довжина [мм]: 148
  • Довжина хвилі [нм]: 940 
  • Вес [г]:420
  • Загальна ширина [мм]: 50 
  • Загальна висота [мм]: 71 
  • Елементи набору: кришка об'єктива, монтажна база для планки Пікатінні, захисний чохол, зарядний пристрій USB-кабель, батарея, монтажні гвинти, шестигранний ключ, кейс

Виробник: Sytong, Китай

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Довжина хвилі, нм
  • 940
Довжина прицілу, мм
  • 148
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами