Оптичний приціл Vortex Venom 5-25x56 FFP 34 мм AO EBR-7C MOA/MRAD

Мінімальна кратність, х
  • 5
Максимальна кратність, х
  • 25

Оптичний приціл Vortex Venom 5-25x56 FFP 34 мм AO EBR-7C MOA/MRAD

Продавець:Pro Equipment

24 000

5

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Vortex Venom 5-25x56 FFP — неперевершена оптика для дальньої стрільби, що ідеально підходить для стрільців, які починають свою пригоду з дальнього пострілу.

Приціл із нової лінійки Venom поєднує в собі високоякісну оптику, надійну механіку, функціональність, аналогічну серії Strike Eagle, і безпрецедентну для цього класу ціну. Найбільші переваги телескопа містять сітку EBR-7C FPP, тубус 34 мм, великий діапазон збільшення та систему RevStop Zero, яка дає змогу легко повернутися до початкових параметрів. Гвинтівка Venom 5-25×56 FFP прекрасно ліквідує продуктовий розрив між моделями Diamond Tactical і Strike Eagle, пропонуючи все, що потрібно кожному далекобійному стрілку для точного пострілу на дистанції 1000 м.

Приціл дальнього пострілу

Vortex Venom 5-25x56 FFP 34 mm AO EBR-7C призначений для стрільців, які шукають оптику, яка дасть змогу їм почати свою пригоду зі стрільби на дальні дистанції професійним і зручним способом.

Vortex Venom пропонує професійні рішення, точну механіку, надійну роботу та довічну VIP-гарантію. Якщо додати чудову XD-оптику, точну сітку на передньому плані, бічне регулювання паралакса та низькопрофільні турелі із системою швидкого скидання, ми отримуємо перевірений інструмент для точної стрільби за доступною ціною.

Трубка 34 мм

Суцільна трубка виготовлена з суцільного шматка авіаційного алюмінію 6061-T6, що забезпечує стійкість до віддачі, корозії та механічних пошкоджень. Анодована трубка має дуже міцне антивідблискове покриття для запобігання подряпинам і стиранню. Ретельна герметизація та заповнення оптики сухим азотом, повністю усуває проблему внутрішнього запотівання лінз і забезпечує захист IPX7, унаслідок чого телескоп стійкий до дощу, снігу та занурення у воду.

Трубка діаметром 34 мм забезпечує збільшений діапазон регулювання за вертикаллю (85 МОА або 25 Мрад), що дає змогу стріляти на великі відстані. Зовнішні лінзи покриті твердим покриттям Armortek, що захищає від подряпин, бруду, вологи та олій. Така конструкція означає, що телескоп можна безпечно використовувати в будь-яких погодних умовах, не побоюючись пошкодження оптики. Приціл завдовжки 388 мм має порівняно невелику вагу 992 г.

Кришталево чітке зображення

Vortex Venom 5-25x56 FFP 34 mm AO EBR-7C використовує об'єктиви XD, що гарантують високу роздільну здатність, різкість від краю до краю, точне передавання кольору та яскраве зображення без спотворень, викликаних хроматичними абераціями.

Об'єктиви XD виготовлені зі скла з низьким коефіцієнтом дисперсії, що забезпечує чудову роздільну здатність і контрастність. Ще однією перевагою цього типу скла є його порівняно низька щільність, що робить оптику легшою. Потужна якість зору досягається завдяки використанню апохроматичної системи лінз (система APO), яка фокусує три довжини хвилі (червону, синю та зелену) в одній площині. Параметри, що відрізняються Venom від конкурентів, — висока світлопропускна здатність, яка впливає на яскравість зображення навіть у несприятливих умовах освітлення.

Усі поверхні «повітря-скло» мають багатошарове антивідблискове покриття, завдяки якому ми можемо бачити чітке та яскраве зображення цілі навіть за максимального збільшення 5 ×.

Прицільна сітка EBR-7C

Сітка FPP (на передньому плані) змінює свій розмір залежно від збільшення, забезпечуючи зручне читання й точну корекцію. Поле зору на відстані 100 м коливається від 7,1 м (5-кратне збільшення) до 1,6 м (25-кратне збільшення). Велика відстань вихідної зіниці (91 мм) дає змогу стріляти в коригувальних лінзах, знижує стомлюваність очей і захищає стрільця від відбою зброї.

EBR-7C Cross — це універсальна сітка для переднього плану, що ідеально підходить для стрільців на дальні дистанції, солдатів та правоохоронних органів. Для забезпечення максимальної стійкості та надійності оптичної системи сітка була вигравіювана лазером і захищена двома шарами скла. Прицільна сітка EBR-7c спеціально розроблена для дальньої стрільби. Сітка дає змогу точно визначити відстань, компенсувати опади, застосувати поправку на вітер і розрахувати параметри рухомої цілі. Залежно від потреб, під час купівлі ми можемо вибирати між сіткою, вираженою в MRAD або MOA.

Характеристики:

Прицільна сітка на передньому плані дає змогу точно зчитувати показання за будь-якого збільшення. маркери на горизонтальних променях для поправок на вітер (кожні 1 МОА/0,2 Мрад), жирні маркери під горизонтальною смугою, що дають змогу вносити поправки під час стрільби по рухомих цілей на малому збільшенні (кожні 2 МОА/0,5 Мрад), точка прицілювання у формі маленької точки сприяє точному потраплянню. Регулювання паралакса Бічна ручка паралакса дає плавно компенсувати помилку паралакса (помилка точки огляду, що впливає на точку прицілювання) під час відведення погляду від цілі.

Регулювання паралакса

Бічна ручка паралакса дає плавно компенсувати помилку паралакса (помилка точки огляду, що впливає на точку прицілювання) під час відведення погляду від цілі. Корекція паралакса дає змогу точно настроїти різкість зображення залежно від відстані, з якої ви знімаєте.

Тактичні барабани із системою скидання RevStop

Відкриті, низькопрофільні турелі з кільцями з накаткою дають змогу змінювати параметри навіть у тактичних рукавичках. Клацання барабана переміщує сітку на 1/4 МОА (або 0,1 Мрад), повний діапазон регулювання сітки становить 85 МОА/25 Мрад по вертикалі та горизонталі. У телескопі використаний механізм RevStop Zero System, що дає змогу швидко відновити початкові параметри. Для стрільця це означає, що він воланий вносити поправки та повертатися до вихідної нульової точки в будь-який час.

Оптика:

Лінзи XD — скло високої щільності, що характеризується дуже низькою дисперсією, що забезпечує високу роздільну здатність і насиченість кольорів. Хрест на передньому плані — масштаб хреста пропорціональний розміром приблизної мети. Фіксовані шкали дають змогу точно захоплювати ціль у всьому діапазоні збільшення. Хрест, сплавлений зі склом — захищений двома шарами скла для забезпечення міцності та надійності.

Будова:

Трубка діаметром 34 мм — гарантує збільшений діапазон регулювання за вертикаллю та горизонталлю. Цілісна алюмінієва трубка — структура, вирізана з суцільного блока алюмінію, підвищує стійкість прицілу до пошкоджень. Водонепроникність — ущільнення запобігає проникненню вологи, пилу та пилу, забезпечуючи надійну роботу телескопа в будь-яких умовах Подрібнювач — заповнення сухим азотом запобігає вимиванню в широкому діапазоні температур. Анодоване оздоблення — тверде анодування означає високу стійкість до подряпин, ArmorTek — міцне та стійке до подряпин покриття захищає зовнішню частину лінз від подряпин, оливи або бруду. Відкриті турелі в тактичному стилі — відкриті турелі дають змогу легко зчитувати шкалу та швидко регулювати прицільну сітку.

Удобства:

RevStop Zero System — механізм швидкого скидання налаштувань сітки до вихідних значень Бічне регулювання паралакса — дає змогу точно сфокусувати зображення залежно від відстані Зовнішній важіль масштабування. Вхідний до комплекту важіль дає змогу швидко перемикатися між значеннями збільшення.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

  • Лінійне поле зору на 100 м [м]: 7.1-, 1.6 
  • Відстань від ока [мм]: 91 
  • Масштаб [×]: 5
  • Регулювання паралакса [м]: від 15 до ⁇
  • Тип перехрестя (сітка): EBR-7C MRAD, EBR-7C MOA 
  • Тип вежі: відкритий (тактичний) 
  • Регулювання за вертикаллю (висота) [MOA]: 85
  • Регулювання за вертикаллю (висота) [MRAD]: 25 
  • Горизонтальне (повітряне потоку) регулювання [MOA]: 85 
  • Горизонтальне (подання) регулювання [MRAD]: 25 
  • Водозміщення за повного оберту [МОА]: 25
  • Перемикання на повний оберт [MRAD]: 10 
  • Ступеневе регулювання [MOA]: 0,25 
  • Ступеневе регулювання [MRAD]: 0,1
  • Застосування (призначене використання): спортивна стрільба 
  • Загальна довжина [мм]: 388 Вес [г]: 992 
  • Діаметр об'єктива [мм]: 56 
  • Діаметр труби [мм]: 34 мм (1,34 дюйма) 
  • Елементи набору прицілів: шестигранний ключ на 2 мм, гумові кришки об'єктива, інструмент регулювання вежі, козирок, важіль зуму, серветка для чищення оптики
  • Гарантійний термін: Довічна VIP-гарантія Vortex Optics * 

Виробник: Vortex Optics, США

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 34 мм
Мінімальна кратність, х
  • 5
Максимальна кратність, х
  • 25
Діаметр передньої лінзи
  • 56 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами