Оптичний приціл Leupold Patrol 1-6x24 30 мм CDS-ZL2 iR CMR2

Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 6

Оптичний приціл Leupold Patrol 1-6x24 30 мм CDS-ZL2 iR CMR2

Продавець:Pro Equipment

74 000

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Leupold Patrol 6HD 1-6x24 30 мм CDS-ZL2 iR CM-R2 — біговий приціл нового покоління для мисливців і спортивних стрільців з оптикою Twilight Max HD, низькопрофільною ручкою регулювання висоти CDS-ZL2 і сіткою CM-R2 з підсвіткою на другому плані..

Найважливіші переваги серії Patrol 6HD:

Система керування Twilight Light Max HD:

Неперевершена яскравість навіть у найскладніших умовах Підвищена ефективність сутінку Підвищує яскравість зображення в умовах низької освітленості (прибл. 30 минут) Усуває розмитість зображення й розсіяне відбиття світла лінзи преміумкласу забезпечують різкість від краю до краю збільшує глибину та контраст зображення Система настроювання Custom Dial — під час стрільби на дальню відстань усуває потребу застосування поправок точки прицілювання (прицілювання над метою) залежно від відстані, гравітації та дії вітру Легка та міцна конструкція — рівномірно розподіляє енергію відбою. Випробування на довговічність Зоряні труби Leupold Punisher проходять суворі випробування на симуляторі Punisher, під час яких вони піддаються 5000 випробувань на відбій. Автомат генерує поштовхи, що втричі перевищують відбій гвинтівки калібру.308. Tubus 30 — на великих дистанціях забезпечує більший діапазон регулювання сітки. Швидкий фокус — збільшена шпилька для зміни збільшення Міцна конструкція — герметична трубка телескопа на 100% стійка до внутрішнього випаровування й погодних умов. Покриття Guard-Ion запобігає прилипанню бруду та води до лінз і забезпечує високу чіткість зображення. Прицільна сітка з підсвіткою * дає змогу швидше та легше прицілюватися в умовах низької освітленості (* деякі моделі) Rezero Pop-Up запобігає випадковій зміні налаштувань і дає змогу швидко повернутися до вихідних параметрів

Відомі оптичні приціли Leupold

Leupold Patrol 6HD 1-6×24 30 мм CDS-ZL2 iR CM-R2 — універсальний стрілковий приціл, який може з успіхом використовуватися мисливцями на загоновому полюванні, спортивними стрілками в динамічних змаганнях і прихильниками тактико-оборонячої стрільби.

Однією з найважливіших переваг прицілів Leupold Patrol є їх легкість. Вага 273-мм зорової труби становить лише 380 г, що робить її однією з найлегших у групі прицілів із такими параметрами оптики. Приціл має алюмінієву (6061-Т6) трубку діаметром 30 мм, яка, на відміну від дюймової версії, забезпечує набагато ширший діапазон регулювання параметрів сітки, що становить 170 МОА по вертикалі та горизонталі. Окуляр має кільце зі збільшеним штифтом для швидкої та зручної зміни збільшення в діапазоні 1-6×.

Трубка телескопа заповнена запатентованою сумішшю газів (аргон і криптон), яка усуває ефекти теплового удару, зменшує дифузію газів усередині телескопа та повністю усуває проблему внутрішнього випаровування лінз. Застосовувана технологія гідроізоляції гарантує 100% стійкість до погодних умов. Приціл пройшов суворі випробування на тренажері Punisher, у процесі яких приціли були піддані 5000 випробувань на стійкість до віддачі. Автомат генерує поштовхи з енергією втричі більшою, ніж віддання гвинтівки.308, тому приціл можна сміливо використовувати на спортивному та мисливському зброї.

Біговий приціл Leupold — для мисливців і спортивних стрільців

Американський виробник Leupold приділяє особливу увагу якості та яскравості зображення. У оптичній системі використовуються лінзи преміумкласу та система керування Twilight Light Max Management, що відповідає за високе світлопропускання і зменшення розсіяного світла.

Видиме зображення яскраве та різке від краю до краю та глибоке, тому приціл можна використовувати для полювання на світанку та в сутінку (додає приблизно 30 хвилин світла). Лінзи преміумкласу підсилюють передавання синього та червоного світла та врівноважують кольори для отримання максимально можливої контрастності. Відблиски усуваються за допомогою спеціальних механічних конструкцій і зачернених країв лінз. Зовнішні поверхні лінз покриті міцним покриттям Guard-Ion, яке захищає оптику від подряпин, зменшує осадження води, пилу та відбитків пальців.

Оптичний приціл із підсвічуваним хрестом CM-R2

Підсвітка сітки, оптимальне збільшення та широке поле зору (від 40,3 до 6,4 м/100 м) роблять цей телескоп ідеальним для колективного полювання та змагань зі стрільби 3Gun.

Сітка CM-R2 призначена для інстинктивної та динамічної стрільби з близької відстані, для чого досить меншого 6-кратного збільшення. Порівнюючи з іншими перехрестями прицільна сітка CM-R2 дає змогу стрілку оцінювати відстань до цілі та стріляти по ній з більшою гнучкістю. Сітка CM-R2 складається з жирного хреста з відкритим верхом і центральної точки розміром 0,5 МОА, оточеної колом 5,0 МОА. Завдяки відкритому простору та підсвітці візуальної марки сітка забезпечує точність і швидкість потрапляння в ціль. Чітке маркування на горизонтальних балках може використовуватися для наведення на цілі, що рухаються зі швидкістю 5, 10 і 15 миль на годину відповідно. Це унікальне поєднання можливостей дає змогу використовувати приціл для стрільби просто неба, у лісі та на трасі IPSC.

Підсвічена прицільна позначка (круг і точка) автоматично спрямовує погляд стрільця в центр сітки, роблячи потрапляння в ціль швидким і інстинктивним. Регулювання підсвітки (7 рівнів) здійснюється за допомогою бічної кнопки. Перші 3 параметри призначені для використання в умовах низької освітленості, інші — для використання за сонячного світла. Діапазон регулювання забезпечує комфортну роботу незалежно від умов освітлення та часу доби.

Замикані барабани із системою швидкого скидання

У прицілі використовується практична система скидання Rezero Pop-Up (за допомогою кнопки), яка запобігає випадковій зміні налаштувань і дає змогу миттєво повернутися до вихідних параметрів без потреби використання додаткових інструментів. Використання системи Zero Lock унеможливлює випадкову зміну параметрів висоти та водночас дає змогу швидко та точно повернутися до нуля. Вежанки регулюються на 1/4 МОА. Діапазон поперечного регулювання становить 170 МОА по вертикалі та горизонталі.

система CDS

У прицілі використовується інноваційна система CDS (Custom Dial System), яка дає змогу стрілку підлаштовувати параметри висоти барабана під дальність і балістику конкретного боєприпасу. CDS-ZL2 — це низькопрофільна головка керування, яка запобігає випадковій зміні параметрів. Система Zero Lock забезпечує просте скидання однією кнопкою. Після правильного налаштування CDS, після короткого тренування, ми можемо точно та багаторазово стріляти на великі відстані, без потреби використання таблиці піднесень (зміни точки прицілювання).

Видошукач із 30-річною гарантією

Для забезпечення стабільного нульового утримання система еректора постійно перебуває під дією подвійної прогресивної пружини (на 30% сильнішої, ніж лінійна пружина). Його завдання — зменшити удари, спричинені віддачею зброї, і збільшити термін експлуатації внутрішніх компонентів. Висока точність виконання ключових елементів гарантує повторюваність влучань у разі різного збільшення. Висока якість телескопа також підтверджується 30-річною гарантією виробника.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

  • Лінійне поле зору на 100 м [м]: 40,3 
  • Відстань від ока [мм]: 94-97
  • Підсвітка перехрестя (сітка): так 
  • Збільшення [×]: 6
  • Сітка в плані: II
  • Тип прицілу (сітка): MC-R2 
  • Тип вежі: вертикальна — відкрита (тактична), горизонтальна — прихована 
  • Загальна довжина [мм]: 273 
  • Вес [г]: 380 
  • Діаметр об'єктива [мм]: 20
  • Діаметр трубки [мм]: 30 мм (1,18 ⁇ ) 

Виробник: Leupold, США.

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 30 мм
Мінімальна кратність, х
  • 1
Підсвітка прицільної марки
Максимальна кратність, х
  • 6
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами