Медичні ножиці тактичні хірургічні 14,5 см Польща

Медичні ножиці тактичні хірургічні 14,5 см Польща

Продавець:BZN Group

4.9/5  ( 120 оцінок )

220

129

Замовлення вiд 2 шт

Є в наявності

9

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ножиці медичні для розрізання марлевих пов'язок, використовуються для зняття бинтових та гіпсових пов'язок, розрізання одягу в місці поранення, ременів, джгутів та ін.

Довжина ножиць 14,5 см також відомі у нас як «рятувальні ножиці», «аварійні ножиці», «ножиці парамедика» або «ножиці для розрізання одягу» — нехитрий пристрій забезпечує доступ безпосередньо до місця поранення, для чого найчастіше доводиться пробиратися. через один або кілька шарів одягу, туристичне та тактичне спорядження, а також через елементи оточення типу автомобільних ременів безпеки, пластикову плівку, шари різноманітних тканих матеріалів тощо.

Видалення одягу при серйозних переломах може бути дуже болючим і, можливо, небезпечним. У таких випадках не намагайтеся зняти рукави або штанину, посилюючи страждання пораненого, а скористайтеся такими гострими ножицями для оголення пошкодженої ділянки. Зробіть прямий надріз та відведіть кінці розрізу одягу в сторони. Після першої допомоги шматки матеріалу потрібно знову скласти разом і закріпити. Це допоможе звести до мінімуму втрату тепла.

Характеристики

Колір
  • Сірий
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами