Фільтр для протигазу MIRA Safety DotPro 320 40 мм

Фільтр для протигазу MIRA Safety DotPro 320 40 мм

Продавець:KRS

4.6/5  ( 78 оцінок )

3 519

3 199

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Фільтр для протигазу MIRA Safety DotPro 320 40 мм

Фільтри DOTPro 320, що поєднують у собі чудовий захист від кількох газів, забезпечать вам максимальну віддачу, коли ви запасаєтеся засобами для себе, своєї сім'ї чи своєї організації. Гнучкі, доступні за ціною та розраховані на термін придатності 7,5 років, мультигазові фільтри DOTPro 320 забезпечують економічний захист від відомих респіраторних загроз.

Ключова особливість:

Стандарт фільтра 40 мм x 1/7 дюйма НАТО (EN 148-1:1999) з різьбленням

Створено відповідно до низки міжнародних стандартів, включаючи EN 14387:2004+А1:2008, вимоги ЄС з охорони праці та техніки безпеки.

Практичний мультигазовий фільтр, що захищає користувача від токсичних промислових хімікатів (ТПХ) та інших загроз

Термін придатності 7,5 років, термін придатності чітко вказано на корпусі фільтра.

Простота розгортання та кольорове маркування залежно від запропонованого захисту.

Це найкращий фільтр для протигазу для людей з обмеженим бюджетом або для великої родини/групи. У той час як наш фільтр SOF NBC-77, як і раніше, перевершує конкурентів завдяки набагато більш тривалому терміну зберігання та ширшому загальному захисту, ці фільтри протигазу DOTPro 320 забезпечують аналогічні рівні захисту від низки поширених респіраторних загроз.

Це означає, що фільтри для протигазів DOTPro 320 можуть бути настільки ж ефективними, як альтернатива преміум-класу при зіткненні з відомими загрозами у відомому середовищі. Розроблені відповідно до суворих стандартів ЄС та забезпечені відповідними даними про фільтрацію (див. нижче), фільтри DOTPro як мінімум рівні за якістю «у цифрах» більшості фільтрів на ринку.

Поєднайте це з чудовою зручністю використання, кольоровим маркуванням, чітко позначеними термінами придатності та міцною конструкцією, і ви отримаєте кращий фільтр протигазу початкового рівня на ринку сьогодні.

ПРИМІТКА. Ці фільтри протигазу НЕ призначені для захисту користувача від бойових отруйних речовин або ядерних/радіологічних загроз.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами