Підсумок медичної аптечки Flintronic без наповнення Олива

Підсумок медичної аптечки Flintronic без наповнення Олива

Продавець:Мехор

4.9/5  ( 75 оцінок )

990

876

Є в наявності

10

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

  • Військова тактична поясна сумка виготовлена ​​з високоякісного та міцного нейлону 600D, вона має характеристики опору розриву, водонепроникності та зносостійкості. Ідеально підходить для скелелазіння, походів, тактичних видів спорту, кемпінгу, використання EDC тощо. Забезпечує великий комфорт для тих, хто любить спорт на відкритому повітрі.
  • 【Розмір і місткість】21*15*11 см/8,3" x 5,9" x 4,3", невеликий розмір і велика місткість, легкий і зручний для перенесення. Він також може вмістити ваші мобільні телефони, медичне приладдя, невеликі інструменти, гаманці, ключі або інші дрібні речі, ви можете легко отримати до них доступ у будь-який час Двостороння блискавка з гладким бігунком, відкритий дизайн на 180º, легко вийняти предмет першої допомоги.
  • 【3 ВІДДІЛЕННЯ MOLLE】 3 відділення з місткими кишенями та міцним еластичним кільцем, яке можна використовувати для предметів першої необхідності. Медичне обладнання У передньому відділенні є 2 нейлонових D-подібних кільця для додаткових точок кріплення та велика кишеня для зберігання великих інструментів.
  • 【УНІКАЛЬНИЙ ДИЗАЙН І УНІВЕРСАЛЬНА СУМКА】 Більш зручне екіпірування: його можна прикріпити до тактичного ременя, тактичного рюкзака або тактичного жилета. Його також можна використовувати як невелику сумку EDC, тактичну сумку, військову сумку, сумку для невідкладної медичної допомоги, сумку для гаджетів тощо. Це універсальний рюкзак, який у будь-який час змінює стиль людей.
  • 【Гнучкість】 Наш оригінальний дизайн D-подібного кільця на задній частині можна використовувати для додання гнучкості аксесуарам для сумок IFAK. Використовуйте їх, щоб прикріпити плечові ремені та прикріпити сумки до автомобілів або вантажівок, що ідеально підходять для дуг безпеки та інших житлових будинків. Багатофункціональний розподільний гак може чудово вирішити цю проблему.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами