Приціл Discovery Optics VT-Z 3-12x42 SFIR (25.4 мм, підсвічування)

1 відгук

Код:  358033791

Приціл Discovery Optics VT-Z 3-12x42 SFIR (25.4 мм, підсвічування)

1 відгук

Код:  358033791

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

4 350

Є в наявності

20

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оптичний приціл VT-Z 4-12х42 SFIR з бюджетної лінійки компанії Discovery Optics призначений для стрільби з дрібнокаліберної зброї та різних пневматичних гвинтівок.

Підійде для полювання на дрібну дичину, навчальної, розважальної та практичної стрільби. Велике поле зору разом із відмінною чіткістю робить лінійку прицілів VT-Z компанії Discovery Optics ідеальною для новачків.

— Технологія Discovery Tes (корпус прицілу – цільна трубка з авіаційного алюмінію T-6061, оброблена на верстаті ЧПУ) робить конструкцію прицілу міцною та надійною, що дозволяє використовувати його на пневматичних гвинтівках класу Magnum.

— Оптична система з фірмовим багатошаровим покриттям – Fully Multi-green Coated (з коефіцієнтом світлопропускання близько 95%) та велике поле зору дають чітку та соковиту картинку. Також на приціл може бути встановлена ​​сонцезахисна бленда (у комплекті), яка захистить від відблисків.

— Сітка HMD SFP вигравірувана на лінзі окуляра, розташована в другій фокальній площині, залишається незмінно тонкою на всьому діапазоні збільшень. Дозволяє точно фіксувати ціль та утримувати її в точках. Підсвічування прицільної сітки має 5 рівнів яскравості у червоному та зеленому кольорах.

Для правильної установки прицілу на зброю, біля барабана регулювання яскравості підсвічування розташований горизонтальний майданчик для рівня.

Відбудова паралаксу здійснюється бічним колесом (SF - Side Focus). Відбудова від 10 ярдів (9,1 метра) до нескінченності дозволяє чітко визначити ціль незалежно від того, наскільки вона близька або далеко. Додатковою перевагою є можливість налаштування діоптрій.

— Механізм внесення поправок представлений парою барабанчиків із ціною поправки 1/4 MOA. Запас поправок за висотою та горизонтом становить 35 MOA. Щоб встановлені поправки не збивалися під час транспортування, барабінчики мають функцію блокування (Zero Lock).

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Заповнений азотом, Водонепроникний, Ударостійкий
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Антон Жигадло
    Відгук від покупця. Продавець: ZVEROBOY

    Чодовий приціл дуже сподобався дякую!

    Переваги:
    Якість зображення за невелику ціну!
    Недоліки:
    Немає