Коліматорний приціл Discovery Optics 1x20 RDA

1 відгук

Код:  358033812

Коліматорний приціл Discovery Optics 1x20 RDA

1 відгук

Код:  358033812

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

2 470

Є в наявності

19

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зображення прицільної марки в прицілі коліматора формується світловими променями, відбитими спеціальною лінзою в око стрілка. Суб'єктивно, віртуальне зображення прицільної марки як би проектується в нескінченність, що дозволяє швидко і легко прицілюватися, просто поєднуючи її з мішенню.

Завдяки принциповим особливостям конструкції приціли коліматорні дозволяють:

  • Швидко прицілиться по меті, що раптово виникла. Досить просто зловити поглядом ціль і навести на неї яскраву, добре помітну прицільну марку. При цьому немає потреби витрачати час на поєднання мушки та цілика.
  • Проста, прицільна марка, що яскраво горить, відмінно видно навіть у повній темряві..
  • Коліматорний приціл, за певної навички, дозволяє вести стрілянину з різних, навіть досить незручних положень.

Технічні характеристики Discovery 1x20 RDA

Коліматорний приціл 1x20 забезпечує швидке виявлення мети та високу ефективність стрільби навскидку на малих та середніх дистанціях.

Матеріал корпусу у 1x20-Discovery – алюмінієвий сплав із захисним покриттям чорного кольору.

Характеризується продуманими органами налаштування та управління. Приціл оснащений регулятором для налаштування яскравості прицільної точки – зручним та надійним (також він служить вимикачем та вмикачем прицілу). Колір прицільної марки – червоний, ступенів яскравості – п'ять. Живлення здійснюється плоскою батареєю CR1620.

Маховики юстування роблять процес налаштування комфортним. Забезпечені захисними кришками, що відгвинчуються.

Лінзи 1x20-Discovery захищаються гумовими кришками-заглушками. Захищають від пилу, води та служать демпфером, що оберігає його від випадкових ударів.

Надійний корпус з алюмінієвого сплаву із захисним матовим покриттям, стійкий до трясіння та вібрацій, та надійно ізолює внутрішню частину корпусу від вологи та пилу. Герметичний, азотозаповнений.

З основних особливостей та переваг даної моделі варто відзначити малу вагу (125 грамів) та компактність. Один із найменших коліматорних прицілів на ринку, розміри: загальна довжина 78 міліметрів.

Підходить для установки не тільки на гладкоствольну зброю або на всі види пневматики, включаючи пружинно-поршневі моделі, але і на пістолети або навіть арбалети.

Основні переваги прицілу Discovery 1x20:

  • Надійний та зручний корпус.
  • Кратність 1х.
  • Регулювання поправок.
  • Варіативність яскравості точки-маркера.
  • Видалення від вихідної зіниці не обмежене.
  • Оснащений кріпильною базою під стандарт Вівера.

Коліматор Discovery 1x20 – сучасна модель прицілу, який є поєднанням якості та простоти використання, що так цінуються професіоналами та є особливо важливими в екстремальних ситуаціях.

Характеристики

Тип прицілу
Матеріал корпусу
  • Алюмінієвий сплав
Розмір прицільної точки
  • 3
Комплектація
  • Картонна упаковка, Захисні кришки, Коліматорний приціл
Вага
  • 125 г
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Дмитро Лященко
    Відгук від покупця. Продавець: ZVEROBOY

    Отримав не так швидко як хотілося б, розмова з представником дуже не сподобалось ( бо враження що він говорив не відриваючи голову від подушки!) Але що можу сказати по прицілу, дуже приємно вразив, відхід ліво право ~2 % дуже круто мені сподобалось, так як в мене трішки далеко то висота ( це на тому як прийшло!!!) Пів корпусу, пару секунд і він видає більше чим чекаєш. Не можу сказати як довго він так буде , але поки що за свої гроші дуже цікава модель!