Гемостатичний бинт марля QuikClot Combat Gauze Z-Folded (7,5 см х 3,7 м)

Гемостатичний бинт марля QuikClot Combat Gauze Z-Folded (7,5 см х 3,7 м)

Продавець:Арсенал Партизану

4.9/5  ( 15 оцінок )

1 552

Немає в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Швидкодіюча кровоспинна марля, призначена для зупинки обільної кровотечі за лічені секунди. Може бути застосована до будь-якого типу поранень, але в першу чергу необхідна для обробки вогнепальних, осколкових та інших бойових уражень. QuikClot виготовлена ​​з м’якої білої нетканої гідрофільної марлі, просоченої каоліном, яка безпечна та ефективна для прискорення природного згортання крові без екзотермічних реакцій. Після настання потрібного ефекту, марлю можна легко дістати з рани. Містить рентгенівську смужку для легкого визначення марлі в рані. Загальна довжина марлі є 3,7м, можна відрізати або використати повністю. Незамінна в кожній професійній бойовій аптечці. Розміри: 7,5 см х 3,7 м.

Характеристики

Колір
  • Білий
Склад набору
  • Містить рентгенівську смужку для легкого визначення марлі в рані. Загальна довжина марлі є 3,7м, можна відрізати або використати повністю. Незамінна в кожній професійній бойовій аптечці. Розміри: 7,5 см х 3,7 м.
Додаткові характеристики
  • QuikClot виготовлена ​​з м’якої білої нетканої гідрофільної марлі, просоченої каоліном, яка безпечна та ефективна для прискорення природного згортання крові без екзотермічних реакцій. Після настання потрібного ефекту, марлю можна легко дістати з рани.
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами