Тактичний костюм G3 Multicam, штурмова військова, бойова форма, сорочка з довгим рукавом та штани з наколінниками Мультикам р.L

3 відгуки

Код:  358724529

Тактичний костюм G3 Multicam, штурмова військова, бойова форма, сорочка з довгим рукавом та штани з наколінниками Мультикам р.L

3 відгуки

Код:  358724529

Продавець:Pharmastore DISCOUNT

4.6/5  ( 78 оцінок )

3 999

3 390

Є в наявності

78

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Армійська бойова форма G3, штани та сорочка на довгий рукав, камуфляж.
Особливості: зносостійкість, водостійкість, маслостійкість, стійкість до плям, дихає, вбирає вологу, швидко сохне, еластична.

Загальний дизайн тактичної форми робить версію штанів більш стереоскопічною та зручною для активного відпочинку на природі, наприклад для скелелазіння та стрибків. Застібка-блискавка та липучка, яку легко одягати або швидко знімати під час швидкого руху, ця бойова форма також відводить вологу, пропускає повітря, швидко висихає, еластична, водонепроникна, маслонепроникна, плями, легка, зносостійка.
Тактична сорочка Multicam має високий комір-стійку, який може ефективно закривати шию.

Військова сорочка з унікальною продуманою двошаровою кишенею на рукаві, в якому можна розмістити дрібниці в різних місцях. Посилені лікті, які можна вставити в налокітники.
Військові штани Multicam – на талії використовується тканина високої густини, що дозволяє більше рухатися. Регульований шнурок та липучка на талії, регульована липучка на нозі, зап'ястя для індивідуальної посадки.

Тактичне спорядження ідеально підходить для правоохоронних органів, тактичних операторів, полювання, міських умов, любителів активного відпочинку, невідкладної медичної допомоги, офіцерів поліції, пожежників, армійських тренувань, страйкболу, пейнтболу, стрілянини. Цю військову форму можна використовувати для військових змагань, подорожей, рибалки, альпінізму, їзди велосипедом, пригод, скелелазіння, походів, кемпінгу тощо.

Характеристики

Розмір
Призначення
  • ЗСУ
Додаткові характеристики
  • Костюм
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Богдан Бондар
    Відгук від покупця. Продавець: Pharmastore DISCOUNT. Розмір: L

    Гідно

  • Богдан Бондар
    Продавець: Pharmastore DISCOUNT. Розмір: S

    Прошив, непотрібний!
    Я очікував кращого

  • Илья Данько
    Продавець: Pharmastore DISCOUNT. Розмір: XL

    Отримав консультацію з розмірами, хотів брати Л, але взяв ХЛ яке сіло ідеально! Продавець повідомив одразу, що якщо розмір не підійде то обміняють без проблем! Доставили день в день. Замовляв майже у ночі, в 10 ранку передзвонили і відправили. Форма якісно пошита, в комплекті і налокітники і наколінники. А найбільше було здивування це кепка в комплекті)) та крутенна візитівка з Т. Г. Шевченко

    Переваги:
    Швидко, якісно.
    Недоліки:
    Відсутні