Ніж складаний туристичний із свистком Axis Lock Ganzo G7412-WD1-WS Wood 205 мм

Довжина клинка, мм
  • 89

Ніж складаний туристичний із свистком Axis Lock Ganzo G7412-WD1-WS Wood 205 мм

Продавець:zakupu

4.6/5  ( 2340 оцінок )

1 196

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Даний доладний ніж стане відмінним рішенням для тих, хто часто любить проводити вільний час у туристичних походах, на риболовлі та в інших видах активного способу життя. Ніж відмінно буде справлятися з різними завданнями під час активного відпочинку і ніколи не підведе свого власника.

Клинок ножа має дуже зручні розміри та форму, які дозволяють виконувати більшість необхідних завдань із мінімальним додатком зусиль. Високоякісна марка нержавіючої сталі забезпечує ніж високим рівнем гостроти та має здатність тривалого утримання заточування. Крім цього, клинок має високу стійкість до корозії та зносу.

Як матеріал для рукоятки використовуються породи дерева, які для підвищення рівня захисту при використанні пофарбовано в темний колір, але при цьому зберігає структуру волокон дерева, що робить ніж естетично дуже приємним. Усередині рукоятки знаходиться відмінний замок замикання, який надійно фіксує клинок ножа у відкритому положенні при використанні, а також дозволяє легко закрити і витягти лезо з рукоятки.

У комплекті з ножем поставляється темляк, на кінці якого знаходиться спеціальний свисток, що може бути дуже необхідним у критичних ситуаціях, а також щоб вказати своє місце під час риболовлі, походу і т.д.

Характеристики:

Загальна довжина(мм): 205

Довжина клинка(мм): 89

Товщина клинка(мм): 3.3

Марка сталі: 440C

Твердість сталі(HRC): 58

Матеріал рукоятки: Дерево

Тип замку: Axis

Вага(г): 130

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.3
Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал ручки
  • Дерево
Загальна довжина, мм
  • 205
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».