Приклад Magpul ZHUKOV-S STOCK для AK47/AK74

Приклад Magpul ZHUKOV-S STOCK для AK47/AK74

Продавець:Death2orcs

5/5  ( 60 оцінок )

7 650

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приклад Magpul Zhukov-S – це безкомпромісний складний телескопічний приклад для сучасних АК. Він вирішує більшість недоліків штатних прикладів АК: додає доладний вузол, можливість зміни довжини, має кріплення для швидкознімних антабок, модульну систему підщечників і потиличник, що знижує віддачу.

Складання Zhukov-S здійснюється на правий бік і це зроблено для сумісності з бічними кронштейнами. Модель сумісна зі стандартними штампованими коробками АК, установка не потребує перехідників та змін.

Суть виробу проста - зробити з вкрай вдалої платформи АК-47/АКМ/АК-74 карабін з антропометрією.

Фігурний гумовий потиличник. Має протиковзку поверхню, захищає від віддачі, а скіс на нижній частині дозволяє простіше вкладатися і стикуватися з елементами екіпіровки.

Жорстке утримання у складеному стані. Дуже міцний механізм із сталевим штифтом надійно тримає приклад складеним.

Опціональні роз'єм для QD-антабок та підщечники. Можливість використання швидкознімних антабок є очевидною перевагою. Змінні підщечники різної висоти дають можливість підібрати зручну вкладку для стрільби з оптикою

Регульована довжина прикладу. 5-позиційний механізм подовження прикладу з фіксованою позицією упору щоки робить ідеальну вкладку. Важіль захищений від випадкового натискання та жорстко утримує вибрану позицію. У складеному стані зберігається можливість стрілянини та зміни магазину (при заздалегідь знятому запобіжнику та без встановлених підщечників)

 

Зроблено у США.

Характеристики

Модель зброї
Вага, г
  • 425
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами