Ніж Spyderco Pacific Salt 2 black

Оставить отзыв Код:  359274198
Длина клинка, мм
  • 96

Ніж Spyderco Pacific Salt 2 black

Оставить отзыв Код:  359274198

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 219 оценок )

5 760

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Раніше серед виробників ножів існував міф про існування сталі з високоефективними ріжучими характеристиками, яка при цьому ніколи не заіржавіє. І ось цей міф був розвіяний із створенням сталі марки H-1. Ця сталь випускається японською корпорацією Хитачі та відрізняється від інших сталей повною відсутністю у своєму складі вуглецю. Його місце та функції в молекулярному складі цієї сталі виконує азот. Азот та хлориди, розчинені у воді (особливо у морській) не утворюють хімічних сполук, а отже, не призводять до корозії сталі.

Ножі серії Salt 1 оснащуються рукоятками, які також повністю не схильні до впливу солоної води. Матеріалом виступив нейлон, наповнений скловолокном (FRN) - він дуже легкий, але при цьому надзвичайно міцний. Формується литтям, тому його двонаправлена ​​текстурована поверхня дуже надійно утримується долонею за будь-яких погодних умов.

Наступне покоління широко відомої серії Pacific Salt і Pacific Salt 2. Модель випускається в декількох варіантах: клинок може бути сатинований або покритий карбонітридом титану (TiCN), що не відображає світло, ріжуча кромка може бути як звичайною, так і серрейторною.

Рукоятка залишається надзвичайно легкою і міцною, в цій версії виготовленої з текстурованого FRN.

Сталь теж залишилася незмінною. Надзвичайно стійка до корозії загалом і до впливу морської води, зокрема хром-нікелева Н-1.

У лінійці ножів Pacific Salt 2 використовується мартенситна інструментальна сталь із високим вмістом азоту. Твердість складає 59-60 HRC, що досягається за рахунок термообробки.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 2.9
Длина клинка, мм
  • 96
Общая длина, мм
  • 221
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».