Ніж Spyderco Manix 2 CPM SPY27 Blue

Довжина клинка, мм
  • 86

Ніж Spyderco Manix 2 CPM SPY27 Blue

Продавець:SunFish

4.9/5  ( 219 оцінок )

7 600

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ножі серії Manix 2 Lightweight випускаються з мечами з різних сталей.

Manix 2 Lightweight Maxamet поєднує легку конструкцію Manix 2 Lightweight з клинком зі сплаву Carpenter steel's Micro-Melt Maxamet. Maxamet – це дуже тверда порошкова інструментальна сталь, за своїми характеристиками близька до цементованих вуглецю сталей, надтвердих матеріалів, які зазвичай використовують для обробки інших, більш м'яких металів. Після розробки даного сплаву, зразки його були відправлені до багатьох ножових компаній, але тільки фахівці Spyderco змогли розробити унікальні методи обробки цього вимогливого матеріалу для створення надійних клинків. Плоске листоподібне лезо ножів цієї лінійки цілком і повністю використовує переваги сталі Maxamet®, пропонуючи власнику ножа комбінацію міцності та ефективного різання.

Клинок моделі Manix 2 Lightweight CPM SPY27 виготовлений із порошкової сталі CPM SPY27. CPM SPY27 – це нова корозійностійка нержавіюча сталь із тщательно вивіреним складом сплаву для досягнення оптимального балансу бажаних якостей. Назва «SPY27» походить від «Spyderco» та атомного номера кобальту, ключового елемента у формулі сталі, який збільшує її міцність та твердість, підкреслюючи позитивні властивості інших сплавів. Баланс всіх елементів (C, Cr, Mn, Mo, Ni, V, Nb, Co) надає сталі SPY27 твердість та корозійну стійкість, порівнянну з CPM S30V та CPM S35VN, а ударну в'язкість на рівні CPM S35VN. За здатністю тримати ріжучу кромку вона знаходиться між VG-10 та CPM S35VN, залишаючись при цьому легкою для заточування.

Замок Ball Bearing Lock у модельному ряду Manix 2 Lightweight є як оригінальним, так і зручним рішенням для фіксації клинка, головним чином за рахунок того, що фіксуючий кулька оснащений накладками з ребристого пластику. Накладки виступають із рукояти приблизно на міліметр, не ковзають і значно полегшують процес повернення клинка у складене положення. Надійність фіксації клинка у робочому положенні при цьому не страждає.

Кліпса двопозиційна, дротяного типу. Є отвір для темляка.

Загальну картину легкого, але при цьому міцного, «неподатливого» ножа для щоденного носіння завершує рукоятка, зроблена з так званого FRCP – текстурованого полімеру зі скловолокном, що не ковзає в руці навіть за умов підвищеної вологості.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.2
Довжина клинка, мм
  • 86
Загальна довжина, мм
  • 204
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».