Ніж Spyderco Salt UK Penknife LC200N напівсерейтор yellow

Довжина клинка, мм
  • 74

Ніж Spyderco Salt UK Penknife LC200N напівсерейтор yellow

Продавець:SunFish

4.9/5  ( 219 оцінок )

4 700

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Раніше серед виробників ножів існував міф про існування сталі з високоефективними ріжучими характеристиками, яка при цьому ніколи не заіржавіє. І ось цей міф був розвіяний із створенням сталі марки H-1. Ця сталь випускається японською корпорацією Хитачі та відрізняється від інших сталей повною відсутністю у своєму складі вуглецю. Його місце та функції у молекулярному складі цієї сталі виконує азот. Азот та хлориди, розчинені у воді (особливо у морській) не утворюють хімічних сполук, а отже, не призводять до корозії сталі.

Ножі серії Salt 1 оснащуються рукоятками, які також не схильні до впливу солоної води. Матеріалом виступивши нейлон, наповнений скловолокном (FRN) - він дуже легкий, але при цьому надзвичайно міцний. Формується литтям, тому його двонаправлена ​​текстурована поверхня дуже надежно утримується ладонею за будь-яких погодних умов.

Salt UK Penknife - це EDC-ніж від компанії Spydrerco, він входить у лінійку Salt і є представником фірмового замку SLIPIT™. Назва не випадково має таку характеристику як UK Penknife. Справа в тому, що він був розроблений у відповідь на законні обмеження у Великобританії, які забороняли носіння ножів із замком, що відкриваються однією рукою. І UK Penknife став піонером унікальної лінії ножів SLIPIT від Spyderco. Однак тепер цей ніж виконаний ще й у форматі лінійки Salt, що пояснює його стійкість до корозії та яскравий колір рукояті.

Клинок ножа має традиційну для Spydrerco листоподібну форму. Також існують варіації ріжучої кромки, крім звичайної, можна зустріти серрейторну. Ця форма клинка вважається універсальною тому, що вона чудово підходить як для розрізання поверхонь, так і для проколювання. Відкривання клинка відбувається за рахунок відчинення підпальця і ​​фіксується фірмовим замком SLIPIT™.

Для виготовлення клинка була обрана сталь LC200N, традиційна для ножів серії Salt. Ця сталь має високу резистентність до корозії та чудові ріжучі якості.

Рукоять у фірмовому форм-факторі. Зручність носіння ножа у положенні Tip-Up забезпечується двосторонньою кліпсою.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 74
Загальна довжина, мм
  • 175
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».