Багатофункціональна лопата Nextool Outdoor Thor (NE20057)

Багатофункціональна лопата Nextool Outdoor Thor (NE20057)

Продавець:Diss-Count

4.9/5  ( 441 оцінок )

3 499

Є в наявності

10

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кожен автомобіліст або турист повинен мати при собі багатофункціональний інструмент, який допоможе за тієї чи іншої складної ситуації. Важливо, щоб прилад поєднував у собі якнайбільше функцій і був максимально портативний при перенесенні. Nextool Outdoor Thor це багатофункціональна лопата, що поєднує в собі якісні матеріали, гарний дизайн та безліч функцій.

Матеріали конструкції
Практичність та ефективність – це два основних принципи, на які спирався виробник під час розробки Nextool Outdoor Thor. Лопата має компактну складну конструкцію холодного чорного кольору. Темний колір корпусу наголошує на її текстурі. Вага приладу складає лише 700 г.
Металеві частини виробу захищені від появи іржі. Вони не бояться вологи та забруднень. Металеві елементи мають щільне і гладке покриття. Ручка лопати виготовлена ​​із нейлонового скловолокна. Вона має високу міцність та зносостійкість. Завдяки ребристій формі в нижній частині ручки користувачеві зручно тримати інструмент: лопата не вислизає. При цьому не відчувається її вага. Усередині ручки міститься невеликий складаний ніж.
Внутрішні деталі лопати виконані із хромованої нержавіючої сталі. Вся конструкція інструменту була ретельно продумана для зручності її застосування та перенесення. Щоб лопата завжди була під рукою, для неї передбачено надійне кріплення-сумка. На ручці можна закріпити легкий та міцний ремінець із нейлону.

Основні функції
Nextool Outdoor Thor може замінити відразу 7 різних інструментів: лопату, мотику, молоток, сокиру, ніж, пилку і навіть запальничку. Лопата розкладається під кутом 177 градусів. Щоб отримати мотику, потрібно повернути лопату на 90 градусів. Сокира надійно фіксується під кутом 80 градусів і має V-подібну грань.
Мультитул поєднує функції ножа і пили. Пила оснащена потрійним зубчастим лезом, завдяки чому ефективність її застосування приблизно в 3 рази вища, ніж у звичайної пилки. За допомогою одного невеликого пристрою можна повністю забезпечити місце для ночівлі в умовах дикої природи.

Багатофункціональна лопата Nextool Outdoor Thor допоможе витягнути автомобіль при його застряванні в умовах поганих доріг, добути дрова для розведення багаття і навіть посадити домашні рослини. Такий прилад стане справжньою знахідкою для туристів, автомобілістів, рибалок, мисливців, любителів подорожей та пригод. У критичний момент він навіть може врятувати чиєсь життя.

Завдяки своїй багатофункціональності всього 1 компактний інструмент здатний замінити одразу 7 предметів. Висока міцність та неперевершена якість матеріалів забезпечують тривалий термін служби лопати та збереження первозданного зовнішнього вигляду її корпусу. Продуманість конструкції сприяє зручності застосування інструменту та легкості його перенесення. Лопату можна закріпити у спеціальній сумці або помістити у рюкзак.

Характеристики

Матеріал
  • Сталь
Вага
  • 700
Додаткові характеристики
  • 7 в 1: лопата, мотика, молоток, сокира, ніж, пилка, запальничка.
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами