Черевики M-Tac тактичні Alligator Brown 40 (00-00009361)

1 відгук

Код:  359880918

Черевики M-Tac тактичні Alligator Brown 40 (00-00009361)

1 відгук

Код:  359880918

Продавець:Українські соколи

4.5/5  ( 18 оцінок )

4 770

4 532

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні черевики Alligator від бренду М-Тас тепер у новому кольорі. Це стильне та практичне взуття, яке надійно захищає від мінливості погоди та складнощів рельєфу.

Верх черевиків – комбінований. Натуральна високоякісна замша доповнена вставками з міцного нейлону. Посилений носок і задник із термопластичного матеріалу, який захищає ноги від ударів і робить взуття більш довговічним. Водонепроникна мембранна підкладка забезпечує ідеальний мікроклімат всередині черевиків.

Нейлоновий язичок посилений вставкою із замші. Подовжена шнурівка дозволяє ідеально закріпити взуття по нозі, а міцні шнурки не ковзають. Анатомічна устілка гарантує комфорт навіть при тривалому перебуванні у взутті. Оптимальна висота черевика добре захищає гомілковостопний суглоб.

Лита підошва не пропускає вологу та є вкрай зносостійкою, а високий протиковзний протектор зберігає хороше зчеплення з поверхнею при ходьбі або бігу. На заднику дизайнери бренду передбачили текстильну петельку для зручності одягання взуття.

Практичні черевики Alligator відмінно підходять для виконання військово-тактичних завдань, трекінгу, бігу, активного відпочинку та повсякденного використання.

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки