Балаклава на зиму фліс військова для ЗСУ універсального розміру кольору камуфляж піксель 2732

Балаклава на зиму фліс військова для ЗСУ універсального розміру кольору камуфляж піксель 2732

Колір: Камуфляж, Піксель

Продавець:ElGoog Shop

4.9/5  ( 270 оцінок )

109

Немає в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Балаклава піксель для військових ВСУ. Балаклава зимова флісова. Чоловічі балаклави тактичні для ЗСУ

Код товару: 1732

Матеріал: фліс
Розмір: універсальний
Колір: піксель

Балаклава маска - головний убір із флісу, що закриває голову, лоб і обличчя, залишаючи невеликий проріз для очей. Фактично з'єднує в собі шапку та маску-панчоху. Виготовлялася з щільного флісу, внаслідок чого не втрачає своїх якостей і не завдає дискомфорту. В даний час є одним із практичних головних уборів в екстремальних погодних умовах.

Переваги теплої флісової балаклави:

Зручність. Флісова балаклава легко одягається, а протягом усього часу вона забезпечує максимальний комфорт. Завдяки оптимальному крою виріб добре прилягає та не натирає шкіру.

Тепла балаклава поєднує якості шарфа і шапки, зручна при використанні з іншими головними уборами. Її можна носити як маску чи звичайну шапку. 

Рекомендуємо робити замовлення за промОплатою. Якщо промОплата не активна, повідомте менеджеру, він скине активне посилання.

Інтернет магазин:

Якісне обслуговування: надаємо грамотні консультації, допомагаємо з вибором моделей. Вміємо йти на компроміси у кожній окремій ситуації

Величезний асортименти: регулярні поповнення новинок стильних моделей від провідних брендів для будь-якого бюджету. Різноманітні кольорові поєднання та широкий розмірний ряд гарантують вдалий вибір потрібної моделі з асортименту.

Якість та доступність: прямі постачання від надійних виробників дозволяють встановлювати низькі ціни. У виробництві використані матеріали найвищої якості та акуратне виконання пошиття.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами