Відео

Туристична термоковдра EMERGENCY BLANKET UY-215

Туристична термоковдра EMERGENCY BLANKET UY-215

Продавець:StarLight

4.8/5  ( 2097 оцінок )

274

137

Є в наявності

11

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сучасна технологія, що дозволяє утримувати тепло (принцип термоса) забезпечує підтримання температури людського тіла в холодну погоду і захищає його від перегрівів у спеку. Водонепроникна, світловідбивна, зі спеціально передбаченою функцією пошуку, така термоковдра стане в нагоді вам у поході, особливо якщо з Вами дитина, якщо не пощастило з погодою, на рибалці та в експедиції. Воно практично повністю зберігає температуру тіла, коли ви ночуєте в наметі, спальному мішку або просто при різкому похолоданні.

Ковдра є плівкою, покритою металізованим відбиваючим матеріалом, який зберігає (відбиває) до 90 % випромінюваного тілом тепла. Процес виробництва ковдри є напиленням тонкого шару алюмінію на плівкову основу. Матеріал спочатку було розроблено NASA для космічних досліджень. Рятувальні ковдри зазвичай включаються до аптечок першої допомоги. За свою непромокальність, непродуваність і малу вагу, вони також завоювали популярність серед туристів, які використовують його надзвичайно широко: як ковдри, покривала, підстилки, паробар'єр, пончо або ультралегкий тент.

Компактне впакування (можна носити в кишені). Тонкий шар нанесеного на поверхню плівки металу, перетворює плівку на гнучке дзеркало, що повертає тепло до тіла. Матеріал покривала має антибактеріальні властивості. Рятувальний засіб здатний зберігати тепло людського тіла протягом 20 годин. Термоковдра міцна, водонепроникна і вітрозахисна.

ОСОБЛИВОСТІ :

  • Розмір: 130 х 210 см

Характеристики

Кількість предметів у наборі, шт.
Вага, г
  • 300
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами