Тактична аптечка ORPRO з кріпленням на пояс (Олива, Cordura 1000D, 18х11х7 см)

Тактична аптечка ORPRO з кріпленням на пояс (Олива, Cordura 1000D, 18х11х7 см)

Колір: Оливковий

Продавець:DrivePro

4.2/5  ( 33 оцінок )

450

Є в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Важливо! Усі аптечки в нашому асортименті постачаються порожніми, медичні препарати до комплектації не входять!

Тактична аптечка на пояс від ORPRO дозволяє розмістити комплект екстреної медичної допомоги під рукою в самому швидкодоступному та зручному місці.

Аптечка на пояс ORPRO відшита з найміцнішої тканини - Cordura 1000D з поліуретановим просоченням, що відповідає технічним стандартам НАТО. Крім своєї неперевершеної міцності і зносостійкості, тканина має грязе- і вологовідштовхувальні властивості. Тактична аптечка на пояс має зручний розмір: 180х110х70 мм. Незважаючи на міцність тканини, аптечка у використанні дуже м'яка, ергономічна і максимально комфортно відчувається при носінні на поясі, на відміну від будь-яких аналогів.

Конструкція поясної аптечки передбачає спеціальний «клапан» для захисту блискавки від бруду, гілок та іншого сміття, яке може ускладнити відкриття. Наявність спеціального клапана також дозволяє заховати два бігунки всередину, щоб у невідповідний момент вони ні за що не зачепилися, і аптечка мимоволі не відкрилася. Всі шви та кріплення прошиті спеціальною, посиленою ниткою, яка здатна витримувати високі навантаження.

Універсальне кріплення червоної аптечки ORPRO підходить на будь-який тактичний пояс чи ремінь. На зовнішній стороні аптечки нанесений хрест із спеціальної, яскравої, світловідбивної плівки. Даний варіант відмінної підійде для рятувальників, спецслужб, туристів та любителів екстремальних видів спорту.

Всередині аптечка на пояс ORPRO розділена на 2 частини. У верхньому відділі є три відсіки під сіточкою і два дрібні кріплення на еластичних гумках, що самостягуються (під бинти, джгути, кровоспинні та знезаражуючі засоби). Другий нижній відділ має кишеню з сітки з двома еластичними кріпленнями, що виключає випадання медикаментів, а також робить доступ простим і зручним.

Характеристики

Призначення
Система кріплення
Матеріал
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами