Підсумок-аптечка ORPRO із кріпленням MOLLE (Олива, Cordura 1000D, 18х12,5х8,5 см)

Підсумок-аптечка ORPRO із кріпленням MOLLE (Олива, Cordura 1000D, 18х12,5х8,5 см)

Колір: Оливковий

Продавець:DrivePro

4.2/5  ( 33 оцінок )

600

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Важливо! Усі аптечки в нашому асортименті постачаються порожніми, медичні препарати до комплектації не входять!

Тактична аптечка-підсумок, пошита з оригінальної тканини Cordura 1000D, яка відповідає стандартам НАТО (при пошитті тактичного екіпірування).

Результат-аптечка розміром 180х125х85 мм має прямокутну форму. Лицьова частина аптечки оснащена м'якою основою-липучкою для кріплення патчів та шевронів, а також додатковими осередками палс, для кріплення підсумків (з кріпленнями molle, карабінів, джгутів, турнікетів, ліхтарів та інших аксесуарів).

Усередині аптечка розділена на 2 відділи: у верхньому відділі є три відсіки під сіточкою і два кріплення на еластичних гумках (під бинти, джгути, кровоспинні та знезаражуючі засоби). Другий, нижній відділ, має велику кишеню із сітки та два кріплення на еластичних стрічках, що виключає випадання медикаментів. Продумана конструкція кріплень та відсіків із сітки забезпечить найкращу ергономіку та швидкий доступ до медичних препаратів.

Система molle дозволяє прикріпити аптечку на будь-яку платформу комірки, що має pals: на розвантаження, плитоноску, на рпс, на рюкзак і т.д. Альтернативний метод кріплення – на пояс або тактичний ремінь. Фірмові блискавки із двома бігунками забезпечують плавний хід, без закушування. Армовані нитки гарантують тривалий термін експлуатації у найекстремальніших умовах.

Характеристики

Призначення
Матеріал
Розміри
  • 180х125х85 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами