Аптечка-скручування ORPRO (Чорна, Oxford 1680, ORP-TP0163, 60х24 см)

Аптечка-скручування ORPRO (Чорна, Oxford 1680, ORP-TP0163, 60х24 см)

Колір: Чорний

Продавець:DrivePro

4.2/5  ( 33 оцінок )

950

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Аптечка-скручування української торгової марки ORPRO представлена в розмірі 60х24 см (розгорнутий стан). Модель пошита з міцної та зносостійкої тканини Oxford 1680. Внутрішня частина виконана з прозорого ПВХ високої щільності, що забезпечує повний вологозахист медикаментів. Крім того, прозорий ПВХ стійкий до температур від -30 до +60 градусів за Цельсієм. Він не тріскається, не жовтіє і не кришиться з часом. У розгорнутому вигляді аптечка-скручування є 6 горизонтальних відсіків на блискавках, різної висоти. Це дозволяє самостійно вибрати якийсь препарат куди покласти. В той же час прозорість «відсіків» дозволяє легко розрізняти і знаходити необхідні медикаменти.

Закладену аптечку можна не тільки покласти, а й підвісити за допомогою спеціально вшитого гачка. Додатково, доступний аксесуар – ремінь для кріплення аптечки за підголовник на сидінні автомобіля. Ця опція збереже час на пошуки аптечки по салону, а також дозволить швидко дістатися всіх необхідних медикаментів. При цьому всі дії можна зробити однією рукою в лічені секунди.

У скрученому вигляді аптечка-скручування закривається двома фастексами, а між ними нанесений світловідбиваючий хрест і назва «аптечка». Це рішення дозволить швидко знайти аптечку в багажі, у темний час доби. Наявність системи кріплення Molle/Pals дозволяє інтегрувати аптечку в панелі, рюкзаки або інше екіпірування. Для цього можна придбати додаткові кріплення molle.

Завдяки своїй бездоганній якості, аптечка-скручування ORPRO прослужить довгі роки в будь-яких, навіть неординарних умовах. При необхідності аптечка легко миється.

Характеристики

Призначення
Колір
Матеріал
Розміри
  • 240х600 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами