Метальні ножі в чорному кольорі в паракордовому переплетенні руків'я у наборі 3 штуки

Матеріал клинка

Метальні ножі в чорному кольорі в паракордовому переплетенні руків'я у наборі 3 штуки

Продавець:Feelin Aktsio

4.9/5  ( 48 оцінок )

600

450

Є в наявності

39

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

2998 (3 в 1) – це комплект із трьох метальних ножів, стилізованих під японські куна. Куна – це підсобно-господарський інструмент, що має багату історію і кілька сфер застосування.

Довгасті ножі, формою нагадують рибу і схожі на щось середнє між наконечником списа і кинджалом.

Клинок і рукоять виконані цілісно. Рукоять обгорнута шнурком з паракорда, а нижня частина зроблена у вигляді кільця, за допомогою яких ножі можна скріплювати разом, підвішувати на кріплення, прив'язувати додаткові темляки або смужки тканини.

Завдяки низькій ціні – комплект ножів 2998 (3 в 1) є відмінним вибором для новачків, тих, хто тільки починає займатися метанням ножів. З цими трьома ножами можна тренуватися не тільки поодинці, але і влаштовувати змагання з друзями з метання на швидкість і точність кидка.

Ножі 2998 (3 в 1) виготовлені з 420 сталі. Її пластичність дозволяє уникати викришування клинка, забезпечує просте відновлення його гостроти.

У польових умовах ножі із сталі 420 марки можна правити, буквально, на кожному камені. Завдяки хорошій ударній в'язкості такий тип сталі використовується для виготовлення метальних ножів, мачете, сокирок тощо.

Сталь 420 володіє високою корозійною стійкістю, тобто абсолютно не боїться ні вологи, ні бруду. Набір метальних ножів надійно фіксується в чохлі з кордуры – міцної нейлонової тканини, що застібається на липучку.

Ножі 2998 ( 3в 1) не є холодною зброєю, і мають виключно спортивно-розважальне призначення.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Метал
Піхви/чохол
  • Піхви
Вага, г
  • 289
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».