Герметичний протиударний кейс ORPRO для документів та телефону (250х140х65 мм, ORP-AD2520)

Герметичний протиударний кейс ORPRO для документів та телефону (250х140х65 мм, ORP-AD2520)

Продавець:DrivePro

3.2/5  ( 15 оцінок )

935

Є в наявності

11

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компактний протиударний кейс для документів та особистих речей. Практичний аксесуар для подорожей, відпочинку та екстремального спорту. Удароміцний кейс ORPRO виготовлений із високоміцного ABS пластику чорного кольору. Конструкція має додаткові ребра жорсткості для більшої міцності та захисту від вібрацій, ударів, падінь. На корпусі інтегровані кріплення під стрічку-ремінь та карабін. Це дозволить закріпити кейс на одязі, поясі, рюкзаку чи будь-якому іншому зручному місці.

Ця модель має зовнішній розмір 250х140х65 мм. Петлі зі сталевими штифтами мають більший термін корисної експлуатації. Ударостійкий кейс для телефону та документів захистить вміст від агресивних рідин у вигляді олії чи палива. Герметичний кейс ORPRO має спеціальні гумові ущільнювачі за контуром та відповідає стандарту IP68. Дана модель стійка до температурних перепадів у діапазоні -40+80 градусів за Цельсієм. Додатково оснащений спеціальним клапаном, який вирівнює тиск та виключає ймовірність заклинювання або деформації при перепадах температур та тиску.

Внутрішнє «посадкове гніздо» кейсу оснащено гумовою, протиковзкою вставкою та з легкістю вміщує паспорт, смартфон, ключі, гроші, кредитні картки тощо. Внутрішній корисний розмір 205х100х55 мм.

З цим кейсом все необхідне завжди буде з вами і під надійним захистом.

Характеристики

Призначення
Тип
Внутрішні розміри
  • 205х100х55 мм
Розміри
  • 250х140х65 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами