Захищений протиударний кейс ORPRO (715х425х180 мм, ORP-AD2507)

Захищений протиударний кейс ORPRO (715х425х180 мм, ORP-AD2507)

Продавець:DrivePro

3.2/5  ( 15 оцінок )

5 005

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ударостійкий захисний кейс ORPRO – ідеальне рішення для транспортування речей у будь-яких умовах, особливо під час їзди бездоріжжям. Вмістом кейсу можуть бути як предмети електроніки: рації, фотоапарати, об'єктиви, дрони, так і особисті речі: ампули з ліками, келихи для вина або документи.

Кейс ORPRO виготовлений із високоміцного ABS пластику чорного кольору. Конструкція має додаткові ребра жорсткості, що дозволяє кейсу витримувати великі навантаження (до наїзду на нього колесом). Дана модель має зовнішній розмір 715х425х180 мм. Петлі та замки захисного ящика мають сталеві штифти, що суттєво продовжує термін корисної експлуатації. Для зручності транспортування передбачено пластикову ручку на торці. Також, у моделі є окремі отвори під навісний кодовий замок, для додаткової безпеки цінних речей.

Кейс ORPRO повністю герметичний і захищає не тільки від бруду та тряски, а також від попадання води всередину завдяки спеціальному гумовому ущільнювачу. Ударостійкий кейс захистить вміст від агресивних рідин у вигляді олії чи палива (якщо такі випадково розіллються у багажному відсіку). Ударостійка скринька ORPRO відповідає стандарту IP67 і стійка до температурних перепадів в діапазоні -40 +80 градусів за Цельсієм.

Кейс може бути розміщений не тільки в салоні автомобіля, але і в кузові пікапа або на експедиційному багажнику.

Модель оснащена спеціальним клапаном, який вирівнює тиск та виключає ймовірність заклинювання або деформації при перепадах температур та тиску. Це особливо актуально при подорожах горами, з частим набором і скиданням висоти.

Усередині ящика знаходиться спеціальний перфорований поролон, з якого можна створити "посадкове гніздо" потрібного розміру та форми під необхідний елемент. Внутрішній розмір складає 640х350х165 мм.

Удароміцний кейс ORPRO – це портативний, простий у використанні, міцний та водночас легкий "сейф" для найцінніших речей та обладнання.

Характеристики

Тип
Призначення
Внутрішні розміри
  • 640х350х165 мм
Розміри
  • 715х425х180 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами