Ніж Boker Applegate-Fairbairn 5.5

Довжина клинка, мм
  • 140

Ніж Boker Applegate-Fairbairn 5.5

Продавець:SunFish

4.9/5  ( 204 оцінок )

13 940

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Boker Manufaktur Solingen – ножі найвищого класу! З 1869 року і досі виробляються на заводі Boker у місті Золінген, Німеччина.

На початку 80-х минулого століття знаменитий збройовий конструктор полковник армії США Рекс Еплгейт (Rex Applegate, 1914-1998) у тісній співпраці з Вільямом Евартом Фейрбейрном (William E. Fairbairn, 1885-1960) -Sykes. Під час Другої Світової війни Еплгейт та Фейрбейрн спільними зусиллями проаналізували слабкі місця ножа Fairbairn-Sykes (напр. слабке загострення клинка, неможливість визначити положення клинка на ощупь), результатом цієї роботи над помилками став ніж Applegate-Fairbairn. Компанія Boker випускає різноманітні варіації цього знаменитого ножа.

Модель Boker AF 5.5 (Five-Five) є результатом співпраці фірми Boker та відомого дизайнера тактичних ножів Вільямом Харсі (William H. Bill Harsey). Ножі його роботи заслужили на бездоганну репутацію у світі тактичних ножів. У цьому випадку ми маємо справу з творчим доопрацюванням легендарного боєвого ножа Appleгate-Fairbairn. Довжина ножа забезпечує ідеальний баланс між зручністю носіння та використання ножа в різних ситуаціях. Збільшена ширина та покращена геометрія двостороннього клинка підвищують його ріжучі властивості. Хвостовик, що виступає за межі рукояти, може використовуватися як інструмент для розбивання стекла. Фрезерована рукоять складного профілю, виготовлена ​​з мікарті, забезпечує високу міцність конструкції та надійне утримання ножа навіть мокрою рукою.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 5
Довжина клинка, мм
  • 140
Загальна довжина, мм
  • 270
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».