Ніж Ganzo G732-OR оранжевий (G732-OR)

Довжина клинка, мм
  • 95

Ніж Ganzo G732-OR оранжевий (G732-OR)

Продавець:SVM

4.3/5  ( 30 оцінок )

1 320

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж  Ganzo G732-OR помаранчевий (G732-OR)   з першого погляду привертає увагу дизайном. Він має широкий клинок незвичайної форми з отвором круглої форми, який виконує роль шпенька для відкривання. Рукоятку підігнано під форму руки, а її колір покупець вибирає із чотирьох можливих варіантів. Але на увагу заслуговує не тільки дизайн ножа, а й матеріали, з яких він виготовлений.

Для клинка производители выбрали хорошо известную марку стали — 440С. Это нержавеющий сплав высокого качества, который широко используется для производства ножей среднего ценового сегмента. Эта сталь позволяет произвести закалку до твердости около 58 единиц в соответствии со шкалою Роквелла. Длина клинка ножа равна 9,5 см при толщине его обуха 0,33 мм. Поверхность клинка отшлифованная и режущая кромка получила классическую ровную заточку, которая используется в работе практически с любыми материалами.

Основа ручки  Ganzo G732  також металева, але на металі закріплені накладки з G10. Це сучасний вид композитного пластику, що складається зі скловолокна та епоксидної смоли. Йому легко надати необхідну форму та пофарбувати накладки у вибраний колір. У хвості рукоятки є невеликий отвір для приєднання темляка. А ближче до клинка прикручено металеву кліпсу для поясного ременя, яка тримається на трьох болтах.

У готовому до виконання робіт вигляді,  Ganzo G732  має довжину 215 мм. У складеному він легко поміщається в кишеню. Щоб меч не міг випадково відкритися, він фіксується механізмом Liner-Lock. Ножовий замок такої конструкції дуже простий, але ефективний і виключає можливість випадкового спрацьовування.

Ножі супроводжують людину протягом усього її життя. Особливо потрібна ця зброя тим, хто опинився за містом. На риболовлі, на полюванні або в звичайному поході мати ніж - це необхідність, без нього не обійтися. Щоб приготувати їжу, поставити намет, полагодити речі, що зламалися, знадобиться гарний ніж. Ganzo чудово справляється з усіма поставленими завданнями та є незамінним предметом для туриста, мисливця та грибника. 
Ganzo  – це китайський бренд, який прославився на весь світ. Він з'явився понад два десятки років тому. Спочатку це був нечисленний колектив фахівців, які рухаються ідеєю створення першокласних ножових екземплярів за доступною вартістю.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 33
Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Додаткові характеристики
  • кліпса, отвір під темляк
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».