Ніж Kershaw Launch 4 чорний (7500BLK)

Код:  361020906
Довжина клинка, мм
  • 48

Ніж Kershaw Launch 4 чорний (7500BLK)

Код:  361020906

Немає в наявності

8 291

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Kershaw Launch 4 – автоматичний ніж родом із США із просто фантастичним дизайном! Легкий і практичний, з чорним тактичним покриттям леза та міцною алюмінієвою рукояттю матового сірого кольору – цей ніж стане незамінним помічником у різних ситуаціях. Клинок ножа Kershaw виготовлений із міцної нержавіючої сталі CPM-154 із твердістю 59-60 HRC. Лезо симетричної листоподібної форми має гладку ріжучу кромку, з дуже гострою заточкою, і невелике стоншення на обусі, що покращує проникаючі здібності клинка.

Рукоятка ножа виполена з анодованого алюмінію з матовою фактурою. Відкриття та закриття клинка Kershaw 7500BLK провадиться шляхом натискання однієї кнопки на боковій частині рукоятки, фіксується – внутрішнім механізмом замку Plunge Lock. Кнопка автоматичного замка дещо втоплена і знаходиться фактично на одному рівні з поверхнею рукояті, таким чином вона не заважає і не затирається в процесі використання ножа.

У повсякденності сучасної людини впевнено закріпилися доладні ножі, що поміщаються в кишеню штанів, куртки або невеликої сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру та функціональності. Асортимент виробів рясніє різними моделями, що включають як один ніж, так і безліч інших елементів. Найпоширенішими кишенькові ножі – це швейцарські. Вони не лише відповідають заявленій якості, а й допомагають людині впоратися з різними завданнями.

Всі товари такого класу відносяться до холодної зброї, бо хоч це туристичні моделі, хоч міські вони однаково мають гостру частину, і можуть нашкодити людині. Діячі правозахисних організацій дійшли висновку, що складані ножі впевнено замінюють ножі з фіксованими мечами. Вони перевершують їх за міцністю, надійністю, розмірами та вагою. Крім власного захисту вони застосовуються з більш гуманних цілях – використовують у подорожі, відпочинку на природі, до роботи на польових умовах.

За своєю конструкцією складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений мечем з одностороннім заточенням. Його обертання відбувається за рахунок площини ручки. Менш поширені моделі з поворотом ножа перпендикулярно положенню клинка. 

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 48
Матеріал ручки
  • Алюміній
Додаткові характеристики
  • кліпса
Загальна довжина, мм
  • 130
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».