Тактичні черевики Under Armour Valsetz RTS 1.5 Tactical Boots 3021034-900 46 (11.5) 29.5 см Brown

Тактичні черевики Under Armour Valsetz RTS 1.5 Tactical Boots 3021034-900 46 (11.5) 29.5 см Brown

Розмір: 46

Продавець:TERMOPROX

4.3/5  ( 15 оцінок )

4 200

Немає в наявності

8

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Under Armour Valsetz RTS 1.5 Tactical Boots - нове покоління тактичного взуття Valsetz RTS широко відомої американської компанії Under Armour. Мають більший рівень підтримки та захисту від механічних пошкоджень, а також більш гнучку конструкцію. Виготовлення з водовідштовхувальної, армованої нейлонової тканини, а також зміцнювальних зональних термополіуретанових накладок, що зміцнюють, включно з системою підтримки UA ClutchFit ™ та захисними накладками на шкарпетці й у центральній частині стопи.

Устілка OrthoLite видаляє вологу, перешкоджає зростанню бактерій і цвілі та запобігає збереженню неприємних запахів усередині взуття. Забезпечує вільний потік повітря, що дає стопі відчуття комфорту.

Проміжна підошва Ultralight Micro G™ EVA з посиленим повнорозмірним супінатором з термополіуретану TPU поглинає ударні навантаження і забезпечує гнучку амортизацію. Низькопрофільна гумова підошва з виступами для поліпшення зчеплення.

Черевики поєднують у собі високий показник міцності та комфорт спортивного взуття. Модель орієнтована на виконання завдань у бойових умовах за температури від +25 до 0 °C. Легкі та гнучкі, Valsetz RTS 1.5 дають змогу активно рухатися і не втомлюють ноги. Цим технологічним і зручним черевикам довіряють чоловіки та жінки в уніформі по всьому світу.

Особливості

  • Легка, міцна синтетична шкіра і текстильний верх.
  • Система підтримки гомілковостопного суглоба UA ClutchFit.
  • Міцний, але гнучкий ніс із ТПУ для додаткового захисту.
  • Зварена поліуретанова плівка по периметру черевика.
  • Формована антимікробна устілка Ortholite.
  • Надлегка міжпідошва з ЕВА Micro G.
  • Легка стійка з ТПУ для підтримки середньої частини стопи і потрібної жорсткості.
  • Гумова підошва з високим зчепленням.

Про бренд

Under Armour - американський бренд спортивного одягу та взуття, заснований 1996 року Кевіном Планком. Бренд відомий своїми інноваційними матеріалами і технологіями, які використовуються для створення високопродуктивної спортивної екіпіровки. Under Armour спочатку почав свою діяльність з розробки вологовідвідного одягу для спортсменів, який дає змогу зберігати комфорт і продуктивність під час інтенсивних тренувань.

Одним із найвідоміших продуктів бренду стала технологія "HeatGear", яка забезпечує охолодження та вологовідведення в умовах високих температур. Також Under Armour пропонує інші технології, такі як "ColdGear" для збереження тепла в холодних умовах і "Storm" для захисту від негоди.

Крім того, бренд активно розробляє спортивне взуття, включно з біговим, тренувальним і баскетбольним взуттям, з фокусом на комфорті та підтримці під час фізичних навантажень.

Under Armour також співпрацює з відомими спортсменами, командами та спортивними організаціями, щоб просувати свою продукцію і підтримувати образ активного способу життя. Бренд популярний серед любителів фітнесу, бігунів, баскетболістів та інших спортсменів, а також серед широкої аудиторії, яка прагне до активного способу життя.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами