Балаклава тактична військова підшоломник Чорний ZK-6

Балаклава тактична військова підшоломник Чорний ZK-6

Продавець:A-DRON

4.3/5  ( 117 оцінок )

243

193

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Матеріал: поліестер
Колір: чорний
Призначення: захист обличчя від вітру та холоду.

Призначення
Підшоломник (балаклава) – це тип маски, яка призначена для захисту голови та обличчя від вітру та холоду. Вона широко застосовується серед шанувальників активного відпочинку на природі, а також серед спортсменів – лижників, сноубордистів, велосипедистів та альпіністів. При цьому балаклаву можна носити і в повсякденному житті, наприклад, під капюшоном куртки, що робить її чудовим вибором для тих, хто просто не любить мерзнути дорогою на роботу або під час прогулянки парком. Користуватися нею можуть чоловіки та жінки, підлітки та дорослі.

Ця балаклава
закриває всю голову і обличчя, за винятком очей, і спускається на шию аж до лінії ключиць, тим самим забезпечуючи користувачу повноцінний захист від холоду і вітру. Вона зроблена з високоякісного синтетичного матеріалу, який відмінно дихає, відводить тепло та вологу від шкіри та допомагає регулювати температуру тіла. Відповідно, вона забезпечує відмінну теплоізоляцію, навіть якщо стане вологою від поту, опадів або й того, й іншого. При цьому балаклава досить тонка, щоб оптимально розміститися під шоломом, що робить її чудовим вибором під час занять практично всіма видами спорту, що практикується на свіжому повітрі.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами