Військовий тактичний рюкзак Molle Army Assault QT&QY 45 літрів 45 x 33 x 30 см Olive

Військовий тактичний рюкзак Molle Army Assault QT&QY 45 літрів 45 x 33 x 30 см Olive

Продавець:DezEX

4.9/5  ( 945 оцінок )

2 500

2 100

Немає в наявності

8

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Військовий тактичний рюкзак Molle Army Assault QT&QY Тактичний 45 літрів.

  • ПРОСТІР ВАМ ПОТРІБНО: розмір цього військового тактичного рюкзака відповідає розмірам 45см x 33см x 30см відповідної ємності 45 л , у цьому рюкзаку є місце для всього вашого необхідного спорядження. Великі багатошарові внутрішні відділення для зберігання можуть вмістити багато вуличного спорядження, а також задовольнять ваші щоденні потреби в поїздках. Підходить для фітнесу, мандрівок на свіжому повітрі, походів та інших видів активного відпочинку.
  • ?ПРОЧНЫЙ И ВОДОНЕПРОНИЦАЕМЫЙ: Рюкзак военного класса изготовлен из полиэстера 900D, тактический штурмовой рюкзак усилен и прошит двойным швом во всех точках нагрузки. Прочный и прочный, а специальное покрытие делает наш тренировочный рюкзак водонепроницаемым и устойчивым к царапинам.
  • ?МОДУЛЬНАЯ КОНСТРУКЦИЯ MOLLE: система лямок рюкзака Molle спереди и по бокам, предназначенная для использования в сочетании с другим снаряжением, вы можете прикрепить дополнительные сумки или снаряжение в качестве тактического рюкзака; такие как сумка для чайника, сумка для рации, сумка для оказания первой помощи, сумка для фонарика, сумка для мелочей, а также спальный мешок и коврик.
  • ?НЕСКОЛЬКО ОТДЕЛЕНИЙ: разработан с 5 отделениями для хранения различных вещей: два передних кармана для мелких предметов, два больших отделения со встроенным карманом на молнии и сетчатым карманом для больших и важных принадлежностей, специальное отделение для ноутбука/устройства (17 дюймов), скрытый задний карман для часто используемых предметов, армейский военный рюкзак открывается на 180 градусов для легкой упаковки/распаковки.
  • ? КОМФОРТ І ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ: Цей спортивний рюкзак для фітнесу з подвійним рядком, м'якими лямками та спинкою із сітчастою підкладкою для комфорту, вентиляції та міцності під час подорожей. високоякісна фірмова двостороння блискавка, усі відділення мають двосторонні отвори для легкого доступу. Легко регульовані поясні ремені, щоб поясний ремінь не прослизав через пряжки. Сотні застосувань, включаючи фітнес, тренування, патрулювання, походи, походи, полювання, виживання, кемпінг, школу тощо.

QT&QY 45L Military Tactical Backpacks Molle Army Assault Pack 3 Day Bug Out Bag Hiking Treeking Rucksack

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами